Cate site-uri X exista pe Internet

Pentru a-mi satisface curiozitatea si pentru a prezenta date concrete si corecte, am incercat sa aflu cate site-uri insemnate cu X (simbolul pentru sex) exista pe Internet si cati oameni le viziteaza. Am aflat insa ca nimeni nu stie cu exactitate cate site-uri cu continut legat de sex exista, dupa cum nimeni nu stie cate site-uri sunt in total pe Internet. Totusi se gasesc niste estimari, intre care se afla si cea realizata recent de PC Magazine (SUA), care indica un minimum de 50.000 de site-uri.


De asemenea, Sextracker, un serviciu de monitorizare pe Internet, raporteaza ca intr-o zi obisnuita cele aproximativ 26.000 de site-uri pentru adulti "urmarite" genereaza un trafic de 60 de milioane de vizitatori. Interesant este faptul ca primele cinci site-uri pentru adulti din lume au in jur de 4 milioane de vizitatori pe zi, in timp ce primele cinci site-uri de stiri din lume (inclusiv CNN.com si MSNBC.com) au 2,5 milioane de vizitatori pe zi.

Dintr-un studiu recent realizat de firma de cercetare NetValue am aflat ca nemtii viziteaza mai des site-urile pentru adulti si petrec mai mult timp pe ele decat orice alt popor european.
Numai in luna iunie a acestui an, peste 5,3 milioane de nemti au vizitat site-uri cu continut pornografic, petrecand in "sanul" lor, in medie aproape o ora de persoana.

Tot in Germania se inregistreaza cel mai mare numar de site-uri pentru adulti. Peste 52% din site-urile ".de", care au un trafic cat de cat interesant sunt din familia ".sex". In urma nemtilor, se afla englezii, cu 3,8 milioane de utilizatori de Internet care in iunie au intrat in paginile pentru adulti.
La fel au facut 2, 7 milioane de francezi si 2,3 milioane de italieni.

Industria sex-ului pe Internet este estimata deja la un miliard de dolari pe an si se asteapta sa creasca pe fondul dezvoltarii noilor tehnologii. Marile firme care ofera pe Internet continut pentru adulti cauta o largime de banda din ce in ce mai mare, care sa le dea posibilitatea de a propune utilizatorului noi servicii pe bani buni.

Atractie fatala
Scapa cine poate
Cybersex la purtator
Articol
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod