Boxe in forma de soricei, pentru tine si mouse-ul tau

Iti plac gadget-urile cu forme ciudate? Ai senzatia ca mouse-ul tau se plictiseste atunci cand nu esti in fata computerului? Atunci ai putea sa iti cumperi boxele in forma de soricei, care sa-i tina...
Iti plac gadget-urile cu forme ciudate? Ai senzatia ca mouse-ul tau se plictiseste atunci cand nu esti in fata computerului? Atunci ai putea sa iti cumperi boxele in forma de soricei, care sa-i tina mouse-ului de urat cand tu nu esti prin zona si sa-ti cante atunci cand esti.

Boxele in forma de soricei se conecteaza la computer printr-un port USB si, surprinzator, ofera o calitate a sunetului foarte buna. Insa nu reprezinta alegerea ideala daca pentru tine muzica e totul, iar la filme vrei sa fii inconjurat de sunetele acestuia.
Pentru asta poti alege un sistem 2.1 sau chiar 5.1, daca esti mai pretentioasa.

Totusi, daca vrei ca si la calculatorul de la serviciu sa ai niste boxe bune, iar spatiul restrans nu iti permite amplasarea unor boxe mai mari sau consideri ca un sistem audio mai performant este prea scump, atunci poti opta linistita pentru boxele-soricei.

Nu trebuie sa iti faci griji in ceea ce priveste amplasarea lor: cablul USB este suficient de lung, asa ca le poti aseza oriunde vrei.

Colegii tai vor fi, cu siguranta, tentati sa le "inchida gura" soriceilor, pentru ca acestia trebuie sa stea "deschisi" atunci cand folosesti boxele.


In interior, desupra difuzoarelor, soriceii sunt prevazuti cu leduri albastre, suficient de puternice incat sa inlocuiasca o lampa de noapte.

Boxele au un amplificator incorporat, un buton de control al volumului, functia MUTE, putere iesire: 3W + 3W, sunt compatibile cu sistemele de operare Windows 98SE, Me, 2000, XP, Vista si Mac OS. Cantaresc 214 grame si sunt disponibile in doua culori: negru si rosu.

Le poti cumpara de pe site-ul usbmania.ro (costa 87 de lei).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod