Bic Phone, telefonul de unica folosinta

Bic, producator de pixuri, lame de ras si brichete de unica folosinta, vine cu o extensie de brand interesanta: telefonul "de unica folosinta", care a primit numele de Bic Phone.
Bic, producator de pixuri, lame de ras si brichete de unica folosinta, vine cu o extensie de brand interesanta: telefonul "de unica folosinta", care a primit numele de Bic Phone.

Telefoanele Bic sunt disponibile deocamdata numai in Franta, din 7 august, la pretul de 49 de euro. Avantajul major al acestor telefoane este ca sunt gata incarcate si au inclusa o cartela cu numar de telefon si echivalentul a 10 minute de convorbiri. Dupa achizitionare, cumparatorul isi poate inregistra telefonul, urmand sa primeasca inca 50 de minute, deci un total de o ora de convorbiri.

Aparatul este produs de Alcatel, iar reteaua de telefonie cu care colaboreaza Bic este Orange France.
Bic are doar meritul de a fi lansat acest produs inedit. Telefonul nu este de unica folosinta, cartela putand fi reincarcata cu unitati si acumulatorul aparatului, incarcat prin USB. Reprezentantii Orange au explicat insa ca vor exista cumparatori care sa prefere sa arunce aparatul dupa folosire.

Bic Phone este amblat intr-un blister din plastic, asemanator cu ambalajul lamelor de ras de unica folosinta, iar sloganul de pe ambalaj este "Allumez. Telephonez", adica "Porniti-l. Telefonati".
Asta pentru ca telefonul este gata incarcat; cumparatorul nu mai trebuie sa astepte activarea abonamentului si nici incarcarea si apoi formatarea bateriei.

Reprezentantii Orange au mai anuntat ca telefonul va fi dezactivat la doua luni dupa initializarea primului apel, in cazul in care cumparatorul nu il va inregistra. Bic Phone este disponibil in doua culori, verde si portocaliu, si are doar functii de baza: apeluri, trimiterea de mesaje scrise (SMS) si radio FM. Cantareste 61 de grame si masoara 98 x 44 x 12,6 milimetri.

Autonomia bateriei telefonului, gata incarcata la cumparare, este de patru ore de convorbiri si 240 de de ore in stand-by.
Telefonul are un port USB prin care bateria poate fi reincarcata.

Bic Phone poate fi cumparat de la chioscurile de ziare, in gari, aeroporturi si supermarketuri.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod