A doua editie NetCamp, la Bucuresti

Net Start-Up


Pe langa discutiile din cadrul NetCamp, evenimentul va gazdui si cea de-a doua editie a competitiei de idei si proiecte dedicate Internetului si Mobile Internetului, intitulata Net Start-Up. Scopul competitiei este de a aduce in prim-plan cele mai interesante si promitatoare proiecte din spatiul online din Romania. Net Start-Up este deschis atat proiectelor online aflate deja pe piata, cat si ideilor noi, in stadiu de plan.

Competitia le ofera participantilor sansa de a convinge o serie de investitori sa ii sustina in proiectele lor.
Fiecare dintre cei sase investitori prezenti in juriu are la dispozitie suma de 5.000 de euro, pe care o poate acorda unui proiect pe care il apreciaza mai mult. In schimbul sumei primite, participantii la concurs vor oferi 10% din proiect investitorului.

Taxa de participare la NetCamp este de 120 Euro + TVA. Vestea buna este ca Hello Hotels ofera cinci invitatii la eveniment, precum si cazare pentru doua nopti, acelor bloggeri din afara Bucurestiului care vor scrie pe blogul personal un articol in care sa raspunda la intrebarea: "Care va fi cea mai importanta tendinta pe Internetul romanesc in 2009?".
Cele mai bune raspunsuri vor fi selectate de catre un juriu format din bloggeri cunoscuti. Pentru detalii despre concurs, acceseaza www.manafu.ro, iar mai multe informatii despre NetCamp gasesti pe site-ul dedicat evenimentului, www.netcamp.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod