Unul dintre ucigaşii lui Ioan Luchian Mihalea, din nou liber după 20 de ani de închisoare

Nelu Florian Gavrilă a ieşit din penitenciar după ce Judecătoria Găeşti a admis propunerea de eliberare condiţionată formulată de comisia de la Penitenciarul Găeşti.

Unul dintre cei doi ucigaşi ai compozitorului Ioan Luchian Mihalea, condamnat la închisoare pe viaţă, a fost eliberat, miercuri, din închisoare, după ce Judecătoria Găeşti a admis propunerea de eliberare condiţionată formulată de comisia de la Penitenciarul Găeşti.

Nelu Florian Gavrilă a fost pus în libertate după ce reprezentanţii penitenciarului au primit de la Judecătoria Găeşti documentele care atestă decizia instanţei de eliberare condiţionată, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Găeşti, agentul şef principal Florin Ispas.

Judecătoria Găeşti a admis, în 13 februarie, propunerea de eliberare condiţionată formulată de Comisia de liberare condiţionată de la Penitenciarul Găeşti.

Sentinţa nu a fost contestată, astfel încât, după ce a rămas definitivă, a fost comunicată penitenciarului care a procedat la punerea acesteia în aplicare, a precizat Florin Ispas.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod