Un concurs captivant te poate duce la Congresul Webit, cea mai tare comunitate digitală!

Congresul Mondial Webit va oferi o invitație specială, Platinum Pass, prin care se asigură un zbor gratuit la Business Class spre Istanbul, cazare la un hotel de 5 stele și accesul la Congresul Webit găzduit de metropola turcă, unde va fi prezentă elita domeniilor digitale, tehnologice și de telecomunicații din 103 țări.
Mii de candidați participă la acest concurs. Învingătorul va avea acces la toate discursurile celor peste 250 de speakeri, laolaltă cu mii de participanți de la nivelul C, va putea lua parte la întânirile cu cei mai importanți CEO și va fi prezent la dineul oficial oferit de președintele congresului.

Congresul Mondial Webit a devenit cel mai important eveniment pentru industria digitală, precum și pentru antreprenorii din domeniul tehnologiilor, atrăgând peste 8.000 de manageri de top și participanți de nivelul C. Totodată, Congresul reprezintă cel mai important loc pentru orice companie sau startup din domeniul tehnologiei care dorește să întâlnească decidenți de talie internațională.

"Am creat deja un campus special, StartUp Village, o zonă în care oferim standuri expoziționale gratuite, bilete pentru Congres și fonduri pentru cele mai interesante startup-uri din întreaga lume, ca să le ajutăm să crească.
În acest an, peste 834 de startup-uri participă la competiția noastră. Inițiativa VIP.WebtCongress.com nu este doar un instrument reușit de marketing pentru noi, ci și o oportunitate pe care vrem să o oferim liderilor comunității de a fi prezenți la congres și de a-și împlini visul, acela de a intra în legătură cu cei mai importanți vorbitori, experți de top din domeniul tehnologiei, manageri din sectorul telecomunicațiilor și investitori"
, a declarat Plamen Russev, fondatorul și președintele Congresului Webit.

Proiectul vip.WebitCongress.com se încheie pe 25 octombrie 2013, la ora 1:00 pm GMT (3.00, ora României).

Toți cei interesați trebuie doar să intre pe Twitter la @WebitCongress #Webit vip.webitcongress.com și să scrie de ce merită să fie câștigător.
Este important ca prietenii și urmăritorii de pe Twitter să vă susțină pe @WebitCongress.

Vestea bună este că unul diuntre suporterii care preiau statusurile de pe Twitter sau care susțin pe cineva va câștiga un zbor gratuit la Istanbul și un Gold Pass la Congresul Webit.
 

Congresul Webit (www.WebitCongress.com) este cel mai important eveniment pentru industriile digitale, tehnologice și de telecomunicații și are ca obiectiv dezvoltarea industriei digitale și tehnologice, cunoașterea și schimbul de know-how pentru crearea celei mai bune rețele posibile de afaceri.

Organizat pentru prima oară în 2008, Congresul a crescut de la 1.500 la 8.000 de delegați de nivelul C din peste 100 de țări, construind rețele integrate de înalt nivel, îmbunătățind transferul de cunoștințe și oportunitățile de afaceri.

A cincea ediție a Congresului va găzdui peste 300 de reprezentanți media acreditați din întreaga lume și un număr mare de expozanți și sponsori internaționali.

Campusul StartUp Village oferă spații pentru 21 dintre cele mai bune startup-uri din domeniul tehnologiilor viitorului.
În fiecare an, un juriu internațional selectează tot ce e mai bun din ceea ce este mai bun. În 2013, selecția are loc dintr-un total de 843 de aplicanți din întreaga lume.

Congresul Webit este găzduit cu sprijinul strategic al IAB Europe, EACA, EGTA, MMA, Arab ICT Organization, Africa ICT Alliance, CMO Council, Global StartUp Weekend și mulți alții.
Web site: www.WebitCongress.com
Fotografii și imagini: http://www.webitcongress.com/en/2013/gallery.html
Logo-ul Webit Congress: http://www.webitcongress.com/en/2013/logo.html

Mii de vizitatori de nivelul C din 103 țări s-au înregistrat deja la Global Webit Congress. Lista este disponibilă aici.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod