Un adevăr dureros. Cum şi-a apărat Andreea Marin tatăl după trauma pierderii mamei

Părintele vedetei a fost cercetat pentru ucidere din culpă, însă vedeta are propria versiune despre accidentul tragic care i-a îndoliat copilăria.

Moment dificil pentru Andreea Marin. Vedeta a anunţat joi dimineaţă, pe pagina sa de Facebook, că tatăl ei, Dan Marin, care ar fi împlinit duminică 70 de ani, a încetat din viaţă. Acesta trăia în Roman, alături de femeia cu care s-a căsătorit în 2006.

"Acum câteva ore, sufletul şi sprijinul meu de o viaţă, Tata, s-a ridicat la cer, acolo unde sunt îngeri şi mama, şi bunicii mei şi atâţia oameni dragi ce s-au stins mult prea devreme... Tata a fost stâlpul meu de sprijin de la primul meu pas în viaţă, în momentele grele şi bune, necondiţionat, până în ultima clipă.

Nu aş fi aşternut aceste rânduri aici, dar nu ştiu cum altfel să îmi cer iertare faţă de mulţi oameni buni, de aici şi de la Dublin ce mă aşteptau şi se bazau pe mine în aceste zile, iar eu nu voi mai putea să le fiu alături... Îmi pare rău şi voi face tot ce pot să repar în viitor ceea ce trebuie să anulez astăzi. Duminică ar fi fost ziua de naştere a tatei, Dumnezeu să-l odihnească... Vă mulţumesc tare mult pentru înţelegere şi pentru liniştea de care avem nevoie acum...", a scris vedeta.

Andreea Marin era foarte legată de tatăl său şi aprecia că acesta a avut grijă de ea şi de sora sa după ce mama lor a murit în 1984, într-un accident auto.


În urmă cu trei ani, a ieşit la iveală faptul că moartea mamei Andreei Marin, pe când vedeta avea doar nouă ani, a fost provocată de tatăl ei, scrie ziarul Libertatea. Dan Marin a fost cercetat pentru ucidere de culpă, însă Andreea a prezentat o altă versiune a acestui eveniment. Din relatarea ei reieșea că accidentul a fost provocat de un bolid scăpat de sub control care ar fi izbit în plin mașina în care se aflau părinții ei, Dan și Violeta, ea și și sora ei Cristina, care aveau pe atunci 9, respectiv 4 ani.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod