Tudy, fostul iubit al Oanei Zăvoranu, a ajuns viceprimar al Capitalei

Tudor Ionescu, poreclit Tudy, a fost votat viceprimar al Bucureştiului.
În cadrul primei şedinţe a Consiliului General al Municipiului Bucureşti în noua componenţă, consilierii locali au decis ca Aurelian Bădulescu, din partea PSD + UNPR, şi Tudor Ionescu, reprezentant ALDE, să fie viceprimari ai Capitalei, aceştia primind câte 28 de voturi pentru şi 19 împotrivă.

Tudor Ionescu, poreclit Tudy de presa tabloidă, este un fost iubit al Oanei Zăvoranu. Acesta s-a aflat în anul 2011 pe prima pagină a ziarelor după ce o înregistrare compromiţătoare cu el a fost făcută publică.

Tudy ar fi fost motivul pentru care Oana Zăvoranu şi Pepe au divorţat, după ce cântăreţul a aflat că soţia sa l-a înşelat cu acesta. Pepe a făcut publice la acea vreme mai multe fotografii în care Tudor Ionescu apare gol sau în poziţii indecente.

Tudor Ionescu este absolvent al Facultăţii de Ştiinte Politice şi are un master la Bruxelles. În 2014, a fost stagiar la Parlamentul European din partea PNL la cabinetul lui Cristian Buşoi. În prezent, este implicat în mai multe proiecte. Între altele, este instructor la un club de dresaj canin și manager la o firmă, potrivit europafm.ro.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ioana pe 8 Iul 2016, 13:11
    ce sa mai

    ce sa mai zic,in Bucurestiul infestat cu cel putin 100 de dive pe metru patrat si tot atatea infectii in spitale,masini scumpe si ghetouri,manele si roackeri neintelesi cu ifose de capitala europeana,dinozainari(am scris gresit intentionat) renumiti la ei in cartier,jurnalisti paraleli cu realitatea,absolventi de facultate aroganti si pretentiosi(majoritatea iau somaj decat sa munceasca),deci in tot acest context mai lipsea don juan de kaka pitiponkul,lab----t al oanei,diva suprema intre alea 100

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod