Tudor Chirilă, la cuţite cu Antena 3. Va supravieţui artistul atacurilor?

Tudor Chirilă, pe covorul roşu, alături de colegii din trupa Vama

„Mi s-a reproşat că prin mesajele mele pun presiune pe medici, în condiţiile în care ţintele mesajelor mele au fost administratorii spitalelor şi autorităţile. Oare faptul că ministrul Sănătăţii îşi permite să afirme într-un mod de-a dreptul ceauşist că «avem de toate, nu avem nevoie de nimic» nu pune presiune pe medici?“, a scris Tudor Chirilă şi are mare dreptate.
Vedeta se întoarce în fotoliul rotitor al show-ului Vocea României cu un profil nou, de om mai puternic şi mai implicat în problemele cotidiene. Îl va ajuta sau nu în carieră, rămâne de văzut. Important e că societatea civilă a mai câştigat o voce şi nu una care să sune fals.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Miuta pe 17 Nov 2015, 11:52
    Tudor Chirila

    Tudore, nu te lasa, esti unul dintre cei care pun "RAPID" punctul pe "i", fara ocolisuri, adevarul doare rau de tot ! P.S. pt. Andrei, cel de sus, un mare, mare LIKE....!

    0
    1

  • andrei pe 16 Nov 2015, 17:10
    Derbedeii Antenei3!

    Prestatii deplorabile, degradare umana si profesionala, astea sunt realizarile Antenei3 in numele unor puscariasi si puscariabili.

    6
    3

  • Pompiliu pe 16 Nov 2015, 15:39
    Critici sint destui!

    Mai putini sint cei care pun umarul. T.C. nu are dreptate si manipuleaza lumea. Pentru miner nu exista acest T.C....nu-mi plac asa-zisele show-bizuri....care au stricat tot tineretul roman si l-au indeparttat de....carte!

    4
    12

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod