Partenerul ideal. Cinci soluţii!

Multe femei tinere se plâng că e foarte greu să-şi găsească un partener cu care să se înţeleagă. Problema e că găsirea bărbatului potrivit nu e atât de uşoară. Se bazează pe

Multe femei tinere se plâng că e foarte greu să-şi găsească un partener cu care să se înţeleagă. Problema e că găsirea bărbatului potrivit nu e atât de uşoară. Se bazează pe principiul: cunoaşte-te pe tine însuţi. Cu cât ştii mai multe despre tine cu atât îţi dai seama mai uşor de cine ai nevoie.

Mai jos, găsiţi cinci mici secrete pentru a descoperi mai uşor calea spre inima unui bărbat. Cu toate acestea trebuie să ştiţi că aceasta e, de cele mai multe ori, întortocheată.

1.

Dacă îţi place să dormi mult dimineaţa vei respecta mult un bărbat care se scoală devreme.

2. Nu alerga după un bărbat frumos, tu ştii mai bine decât el cât de complicată şi superficială e viaţa unei persoane subjugate de frumuseţe.

3.Dacă eşti o fată harnică te vei simţi bine în compania unui bărbat harnic, deşi leneşii sunt mai inteligenţi şi mai sexy. Dacă nu-ţi place să munceşti din greu, e bine să-l întrebi de la prima întâlnire cu ce se ocupă. Chiar şi dragostea are nevoie de combustibil.

4.

Nu te îndrăgosti niciodată de un bărbat care nu te face să râzi. Nu te poţi împrieteni cu o persoană fără simţul umorului, iar prietenia e fundamentală în orice relaţie.

5. Încearcă să-ţi alegi un bărbat care nu te subjugă nici emoţional, nici material. Astfel vei putea respira şi vei simţi dragostea.

În afara acestor mici secrete vreau să adaug că viaţa e mult mai complicată, dar se bazează pe lucruri simple, cum ar fi să respecţi pentru totdeauna ce ai iubit chiar şi o singură dată.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod