Video: Oana Zăvoranu s-a împăcat cu mama sa

Oana Zăvoranu s-a împăcat cu mama sa, Mărioara Zăvoranu, la emisiunea "Show Păcătos" de la Antena 1, după un război de câţiva ani. Oana a trecut peste orgoliul care o caracterizează şi a susţinut că vrea să fie o persoană mai bună, potrivit tabloidului Click..
Oana Zăvoranu s-a împăcat cu mama sa, Mărioara Zăvoranu, la emisiunea "Show Păcătos" de la Antena 1, după un "război" de câţiva ani. Oana a trecut peste orgoliul care o caracterizează şi a susţinut că vrea să fie o persoană mai bună, potrivit tabloidului Click..

"Astăzi am înţeles că indiferent ce aş face eu şi cum aş crede eu, ea rămâne mama mea, şi eu rămân tot fiica ei.
Îi spun mamei mele să mă ierte pentru tot, ce am făcut cu voie sau fără voie, că îi mulţumesc că m-a făcut, că nu există o zi în care să mă gândesc la tata, şi că indiferent de ce am greşit eu, ea rămâne mama mea, indiferent de relaţia mea cu ea de acum încolo. Nu ştiu dacă vom fi împreună tot timpul, dar eu una n-am s-o mai jignesc niciodată,am s-o las să se poarte cum crede.
Nu îi cer absolut nimic pentru că am înţeles astăzi că averea ţi-o faci singur"
, a spus Oana Zăvoranu în emisiunea lui Dan Capatos.

La rândul său, şi mama Oanei a mărturist cât de mult i-a lipsit fiica sa: "Din sufletul meu Oana n-a plecat nicio secundă. Nu întâmplător am fost din uşă în uşă la toate televiziunile, n-am făcut-o din interes ci din disperare că o grămadă de ani mi-am pierdut copilul.
Nici nu ştiu ei cât de bună eşti şi cât de suflet bun ai că doar la pieptul meu ai crescut. Deveniseşi parcă posedată de diavol. Mama întotdeauna e mamă"
, a declarat Mariana Zăvoranu, potrivit Click.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • cineva pe 8 Apr 2011, 17:24
  bravo oana

  nu cred ca e o prefacuta !! stiu ce inseamna sa nu poti raspunde altfel dincauza orgoliului sa fi prea trufasa si sa ti invinovatesti parintii ptr orice ca asa crezi u de cuviinta ...oana e un copil rasfatat si prea mandra si prea orgolioasa si e greu sa ti in frau un asemenea copil ..se simte mereu singur indiferent ca e inconjurata de mii de oameni , mereu cautam intelegere ....poate va reusi sa fie mai diplomatica si sa lase orgoliul la o parte deoarece mama ei e mama ei si nimeni pe lume nuo va schimba .bravo oana k ai reusit sa te impaci cu mama ta !!!

  1
  0

 • second chanse pe 8 Apr 2011, 12:35
  lacrimi

  sa va fereasca Dzeu sa treceti prin ce trece ea acum, singura in fata tuturor, fiti mai intelegatori, nu cred ca suntem niciunul in masura sa ridicam piatra! este adevarat ca ea a prvocat tot circul mediatic, dar cred ca toti avem dreptul la o a doua sansa, nu stiu ce varsta aveti, poate nu ati ajuns sa va certati cu cineva asa de rau incat sa vi se rupa sufletul in doua si apoi sa va impacati...eu am trecut prin asa ceva, asa ca o inteleg perfect pe Oana!

  6
  0

 • yubbitzik pe 8 Apr 2011, 12:33
  c isi face omu cu mana lui.....

  totul in viata s plateste mai devreme sau mai tarziu o sa dai sacoteala pt toate

  2
  0

 • BUBU pe 8 Apr 2011, 12:06
  amuzant

  Dupa ce au aparut atatea chestii adevarate si negative despre ea numai asa mai putea sa isi mentina imaginea mediatica"buna" nu mai are cu ce sa apara in o lumina buna:D e f prefacuta!:D

  1
  3

 • @Bambi pe 8 Apr 2011, 12:01
  un teatru ieftin facut numai pentru bani si "relansare"

  dupa ce s-au tziganit la tv, au facut ''show" s-au jignit ca cei mai mari dusmani, acum 'cik s-au impacat'... nu stiu ce sa mai faca pentru pulbicitate, bani si aparitzii tv.CIRC intr-un cuvant! :))) chiar devine si penibil, patetic subiectul...nu mai am cuvinte.... o sa fitzi GEN: Otv :))))

  1
  4

 • sisy pe 8 Apr 2011, 11:42
  lacrimi de croco-bau!

  mai ca-mi vine sa plang!:)))))

  5
  4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod