UPDATE: Sora vedetei Olivia Steer a murit la 38 de ani

Sora cunoscutei vedete TV, Olivia Steer, a încetat din viaţă. Lavinia Steer avea numai 38 de ani şi era mama unui băiat de şase ani. A murit în urma unei lungi suferinţe, fiind bolnavă de cancer.


Sora cunoscutei vedete TV, Olivia Steer(foto dreapta), a încetat din viaţă. Lavinia Steer (foto stânga) avea numai 38 de ani şi era mama unui băiat de şase ani. A murit în urma unei lungi suferinţe, fiind bolnavă de cancer.

UPDATE: Apropiaţii Laviniei susţin că ea nu a fost pusă suficient de mult în valoare. "Era o personalitate complexă şi era de o inteligenţă rar întâlnită", după cum precizează cel care i-a deschis drumul către teatru, actorul şi directorul artistic al Teatrului de Stat Oradea, Daniel Vulcu, citat de cotidianul Adevarul.

Lavinia nu era căsătorită.
Lucra ca regizor şi preparator universitar la Facultatea de Muzică din Oradea. Pe plan local, era o cunoscută crescătoare de câini. Se simţea atrasă de animale şi depunea multă pasiune în tot ceea ce făcea. Prietenii şi cunoscuţii ei sunt şocaţi de dispariţia prematură a Laviniei.
Era bolnavă de câţiva ani, dar nu a încetat niciun moment să se ocupe de proiectele sale. Unul dintre ultimele ei proiecte a fost regia piesei ”Transplantul”, montată la Teatrul 74 din Târgu Mureş.

Vedeta TV Olivia Steer este şocată de moartea surorii ei.
Aceasta e căsătorită cu alt star Pro, Andi Moisescu. Împreună au doi copii. Olivia Steer lucrează în prezent la Acas
ă TV unde realizează emisiunea ”Doamne de poveste”.
3 Decembrie 2010
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lucian pe 30 Dec 2010, 14:32
    Copilul Laviniei este tinut Olivia fara drept

    Din casatoria Lavinie Steer cu Zsolt Lokodi a rezultat un copil, care la aceasta data este inca minor. Odata cu decesul Laviniei Steer, hotararea de incredintare a minorului catre Lavinia a incetat sa mai produca efecte juridice, astfel incat fostul sot al Laviniei, Zsolt Lokodi este singurul care, de drept, poate hotari in privinta minorului. Cu toate acestea si fara a cere acordul lui Zsolt, imediat dupa decesul Laviniei, Olivia si mama Laviniei au luat minorul din imobilul in care locuia cu mama sa (Oradea) si l-au dus la Bucuresti. Sotul acesteia a formulat plangere privind disparitia minorului de la domiciliu si va informa autoritatea tutelara despre abuzul de drept savarsit Olivia Steer si de mama acesteia.

    0
    1

  • Emilia pe 3 Dec 2010, 21:48
    Ooooffffffffff!!!!.........CONDOLEANTE FAMILIEI.

    ........pana acum sase ani cand tatal meu ne-a parasit din cauza unui cancer de esofag nu mi-am imaginat ca este o boala foarte chinuitoare si foarte greu de invins. Sunt convinsa ca de acolo de sus o sa-i faca pe cei cunoscuti sa-si aminteasca de ia in fiecare zi.............

    0
    0

  • THUNA pe 3 Dec 2010, 13:18
    Dumnezeu sa o ierte!!

    Da,e foarte greu sa treci prin asa ceva stiu din experienta proprie :( Dumnezeu sa o odihneasca in pace!!

    0
    0

  • irina09amanda pe 2 Dec 2010, 22:01
    pacat de tineretea ei

    dzeu s-o odihneasca in pace! sa -i fie tarana usoara! momente de nesuportat cand o fiinta draga paraseste pamantul

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod