Teo Trandafir: starea ei de sănătate, un mister

Teo Trandafir a fost internată joi, 6 ianuarie, la Spitalul Elias, fiind suspectă de pancreatită acută, informează Realitatea.net. Pancreatita acută este o afecţiune gravă care poate necesita chiar şi intervenţie chirurgicală.

După două zile de la internare, starea fostei moderatoare TV este staţionară. Alături de ea stă, tot timpul, prietenul ei, Marian Constantinescu - Domn' profesor - care, de altfel, i-a adus vedetei laptopul şi câteva DVD-uri, pe care aceasta i le-a cerut.

În plus, vedeta a fost mutată de la Terapie Intensivă şi se află într-o rezervă a spitalului Elias.
Cadrele medicale refuză să dea informaţii despre starea ei de sănătate, aceasta fiind dorinţa expresă a vedetei. Potrivit Spitalului "Elias", Teo Trandafir a cerut discreţie în privinţa furnizării informaţiilor legate de starea sa de sănătate.


În aceste context, reprezentanţii spitalului, citând prevederi ale Legii drepturilor pacientului, precizează că vor respecta dorinţa la confidenţialitate a pacientei.
"Orice alte informatii apărute în presă sau în cadrul unor emisiuni radio sau TV nu reprezintă poziţia oficială a spitalului", a precizat sursa citată
 
Tatăl lui Teo Trandafir, medicul pediatru Ion Uţa, a declarat pentru Libertatea că starea fiicei lui este bună în acest moment:
 
"Am vorbit cu ea de dimineaţă şi mi-a zis că e în regulă. Am întrebat-o dacă are nevoie să merg la Bucureşti, dar mi-a spus că momentan nu este cazul.
De nepoţica mea are grijă acum o bonă. Totul cred că e cauzat de stres şi de agitaţie. Sincer să fiu, mă moşteneşte, pentru că şi eu sunt o fire agitată. Pe Teo nu am mai văzut-o de exact un an. Pe 7 ianuarie a venit la ziua mea. Nu prea are ea timp să treacă pe aici, dar vorbim foarte des la telefon. Şi poate că o să spuneţi că i s-a făcut rău din cauza exceselor de Sărbători, dar să ştiţi că nu e cazul.
Teo s-a luptat până acum cu kilogramele în plus şi nu o văd să dea înapoi. Se va face bine
!".

 
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ralu pe 11 Ian 2011, 19:13
    rugaciune

    vino acasa Teo Te asteptam sa vii in deplina sanatate,si plina de viata,asa cum te stim.Trebuie sa vii sa te lupti pentru Romanii tai.Santem din ce in ce mai singuri fara voi artistii.Ne rugam la Dumnezeu,pentru sanatatea Ta.

    0
    0

  • niko pe 9 Ian 2011, 17:52
    teo

    daca esti gras,nu inseamna k mananci mult,eu nu mananc mult,am un regim echilibrat si tot sunt plinuta,asa e organismul,la sala nu pot merge,deoarece sunt din mediul rural,la 30 km de oras.multa sanatate pt dna Teo,o fiinta draga mie

    0
    0

  • marina pe 8 Ian 2011, 15:09
    teo

    multa sanatate ,Teo ! A fii gras nu inseamna ca mananci intr-una si fara discernamant.voi sunteti stresate sau aveti factor genetic,slabelor?vorbiti continuu despre diete si sala dar nu vorbiti despre calitatea omului,nu stiti decat sa aruncati ''pietre'' .sunt putine doamne care arata super dupa 40 de ani.si majoritatea nu au avut probleme emotionale grave iar daca au avut si-au permis financiar sa aibe un nutrtionist ,un antrenor sau o sala la dispozitie.copii cu bone si matusi,soti intelegatori sau ''cuminti''.o grasa deranjeaza chiar daca e mama cu copii la gradi sau la scoala.au ajuns copiii sa ''rada'' de mamele grase.au edeucatie cu bani grei de la educatoarele sau ingrijitoarele de la gradi.poate sunt o frustrata ,dar ca sa insinuezi ca mananci mult de sarbatori atunci cand esti un gras e nesimtire .

    0
    0

  • oltenu pe 7 Ian 2011, 15:04
    regret si sint alaturi

    multa sanatate,sper din toata inima sa-si revina,este o fiinta plina de calitati si ne lipseste foarte mult de pe ecrane

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod