Ştefan Stan din echipa lui Smiley este "Vocea României"

Ştefan Stan a câştigat Vocea României şi pleacă acasă cu un premiu de 100.000 de euro.

Ştefan Stan în vârstă de 34 de ani a câştigat Vocea României, pleacă acasă cu un premiu de 100.000 de euro şi va scoate pe piaţă un album lansat de Universal Music Romania. Ceilalţi trei finalişti vor beneficia şi ei de un single (piesă+videoclip) lansate de asemenea de Universal Music Romania.

Prima ediţie a emisiunii Vocea României a ajuns la final, iar câştigătorul care a întrunit voturile publicului a fost Ştefan Stan din echipa lui Smiley. 

Iuliana Puşchilă, Dragoş Chircu şi Cristian Sanda au fost ceilalţi finalişti care, din păcate, nu au strâns la fel de multe voturi precum Ştefan.

Chiar dacă prestaţiile lor au fost la înălţime, voturile publicului s-au îndreptat către Ştefan Stan, cel care în ultima ediţie a emisiunii a avut onoarea de a cânta alături de Andra.

Iuliana Puşchilă din echipa lui Horia Brenciu a interpretat melodia "20 de ani" alături de Voltaj,Cristian Sanda a cântat pe aceeaşi scenă împreună cu Felicia Filip, iar Dragoş Chircu a făcut un duet latinofoarte reuşit împreună cu Pepe.

Ştefan Stan a început să cânte de la 10 ani şi deşi mama lui a cântat în tinereţe, niciunul dintre părinţi nu l-au susţinut în acest demers. În copilărie cânta doar piesa “Enigmatici şi cuminţi”, dar nu a mers niciodată mai departe cu muzica. A fost nevoit să muncească de la 16 ani pe şantier, a lucrat şi într-o fabrică de aparate de aer condiţionat şi totul din cauza dificultăţilor materiale.

Vezi AICI duetul lui Ştefan Stan cu Andra!

 

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • oana pe 17 Feb 2012, 22:49
    stefan stan

    cine stie ce zodie este stefan stan???

    0
    1

  • darriana pe 27 Dec 2011, 14:55
    minunat

    stefan stan, ai cantat minunat, sper sa te mai aud cantand, sa nu renunti niciodata, bravo stefan

    5
    0

  • tataru ciprian pe 27 Dec 2011, 01:12
    stan stefan!

    d-le Stan, felictari , bravo , congratulations, super , Stefan esti barbat! ai castigatttttttttttttttttttttt! auzi, eu nu urmaresc emisiuni de acest gen ....eu gatesc , isteric si mult .....dar azi dimineata te-am vazut in reclama...VOOOOOOOOOOOCEAAAAAAAAAAAAAA ROMANIEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ...parca prezentau un meci de box,am pariat pe tine,,,si am castigattttttttttttttttttt bravoooooooooooooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.sanatate !

    7
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod