Oana Zăvoranu despre Şerban Huidu: "Era mai bine dacă nu se năştea"

"Acest individ dacă nu s-ar fi născut ar fi fost de zece milioane de ori mai bine. Îmi pare rău mai mult pentru copacul ăla. Am devenit brusc ecologistă", este declaraţia Oanei Zăvoranu, pentru ziarul Naţional.
"Acest individ dacă nu s-ar fi născut ar fi fost de zece milioane de ori mai bine. Îmi pare rău mai mult pentru copacul ăla. Am devenit brusc ecologistă", este declaraţia Oanei Zăvoranu pentru ziarul Naţional.

Soţia lui Pepe a sugerat că Huidu şi-ar fi agresat fizic tatăl: "Acest distins 'îmbrăţişător' de copaci e foarte drăgălaş cu taică-su, am auzit că i-ar fi aplicat nişte corecţii. Dar normal că s-a dus după el în Austria, că doar e prostul lui", mai susţine Oana.

Vedeta a povestit că la un moment dat a fost pe punctul să semneze un contract foarte avantajos cu Prima TV, dar înţelegerile nu s-au mai concretizat pentru că Huidu şi Găinuşă s-au opus şi au ameninţat conducerea că pleacă, dacă semnează contractul cu Oana.
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elena pe 13 Iun 2011, 18:37
    Un mare NIMIC

    Oana?! Asta ar trebui sa se numeasca NULITATE. O mare proasta, nesimtita......... nu stiu, n-am cuvinte sa o definesc mai bine. De fapt, ba am: toate defectele posibile sunt intruchipate in aceasta creatura. Calitati? Niciuna.

    0
    2

  • White Flag pe 10 Feb 2011, 13:59
    Este loc de mai bine !!!

    Daca Oana crede cu adevarat ce a afirmat inseamna ca este o nulitate, cel putin d.p.d.v. moral. Este greu de crezut ca un om cat de cat rational poate sa doreasca moartea altui om. Vorba aia, "nici dusmanilor nu le doresc asa ceva". Nu poti gandi asa, ndiferent cat "misto" au facut Huidu si Gainusa de ea in Cronica Carcotasilor! O persoana inteligenta este inzestrata cu simtul umorului dar si cu capacitatea de a raspunde subliminal fara a-si trada ura viscerala mai mult sau mai putin justificata. Oana, este pacat!!! Te repezi sa faci afirmatii pe care eu am convingerea ca mai tarziu le regreti dar nu ai puterea sa recunosti pentru ca esti extrem de orgolioasa. Cu toti gresim si nu este nici o rusine sa recunoastem, dimpotriva este o virtute rara puterea de a recunoaste atunci cand gresim. Mai mult, incercati impreuna sa aplanati conflictele ce fac din voi dusmani pentru ca altfel veti creste exponential dusmania dintre voi si cine stie unde ajungeti.

    3
    1

  • Diana pe 9 Feb 2011, 05:10
    Deci Huidu a imbratisat un copac si matale...

    ...matale esti mai proasta decat copacul ala! Avantaj Huidu! A, si de unde stii ca 'si-a agresat tatal'? Si, mai ales, care-i treaba ta in toata chestia asta??? Auzi stii ceva? Lasa-ne, lasa-ne! In fond, mi-e mila de tine, sa stii! Cu atatea probleme de natura psihologica e foarte nasol!

    3
    1

  • stefan pe 9 Feb 2011, 00:25
    s-o crezi tu

    Ce ai mai fi vrut tu sa moara Huidu, imputit-o si spaima ppuullii ce esti.

    4
    2

  • beny10 pe 8 Feb 2011, 22:51
    o analfabeta

    o inculta care a jucat in filme de toata jena se crede mare intelectuala, de pe maidan la tv e un pas foarte mic la televiziunile industriale

    3
    1

  • myky pe 8 Feb 2011, 11:32
    :))

    tare Oana asta :)) ma amuza :)))

    3
    2

  • Guns. pe 7 Feb 2011, 19:11
    Zavoranca

    Vorbeste si asta ca sa nu adoarma. Doamne, ce prostii poate sa scoata pe gura aia siliconata. Huidu, d-abia astept sa te vad inapoi la Cronicuta. Sa te faci bine cat mai repede. Sanatate multa!

    6
    2

  • UnknowN pe 7 Feb 2011, 18:13
    Distrusi' :)))

    Facetzi si dvs diferentza din pozele lor:)))=))) Km bate la oki:)))

    4
    1

  • bya93 pe 7 Feb 2011, 17:00
    tarfa

    Proasta!!!!!!!!Cretina.Idiota.Handikapata

    6
    2

  • ioana pe 7 Feb 2011, 16:26
    kerida

    serbane, sper sa nu te deranjeze cuvintele spuse de zavoranca, eu iti doresc multa sanatate si sper ca bunul dumnezeu sa va dea putere sa treceti peste toate necazurile...te iubim si te asteptam pe micile ecrane....sanatate multa

    9
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod