Nicoleta Luciu va avea tripleţi

Nicoleta Luciu, care este însărcinată în patru luni, a dezvăluit într-un interviu pentru Pro TV Magazin că va avea tripleţi.

Nicoleta Luciu, care este însărcinată în patru luni, a dezvăluit într-un interviu pentru Pro TV Magazin că va avea tripleţi, potrivit Mediafax.

Actriţa din telenovela "Iubire şi onoare", de la postul Acasă, a mărturisit că astfel i se împlineşte visul de a avea cât mai mulţi copii. Familia Nicoletei a fost foarte fericită când a auzit vestea cea mare, iar micul Zsolt o pupă tot timpul pe burtică.

Întrebată cum decurge sarcina, Nicoleta Luciu a spus că nu mai face sport şi trebuie să stea mai mult în pat pentru că are ameţeli, stări de rău şi greţuri.

Ea are grijă să nu acumuleze multe kilograme, însă a recunoscut că pofteşte la mititei.

 

Zilele acestea, vedeta Acasa TV a anunţat că este însărcinată în 4 luni.

Nicoleta Luciu a ales să nu facă acest anunţ mai devreme, pentru că a vrut să fie sigură că totul este ok. "Am preferat să nu spunem nimănui până la 3 luni, să fim siguri că totul e în regulă. Cât priveşte sarcina, pot să spun că am greţuri şi stări de rău. Dar sunt fericită", a declarat ea pentru Pro TV Magazin.

... 10 kilograme deja


Se pare că experienţa de la prima sarcină începe să fie retrăită de Nicoleta Luciu şi de data această. Vedeta afirmă că, în primul trimestru, a luat deja 10 kilograme. Spre surprinderea ei are mare poftă de pâine şi de dulciuri. "Cantitatea de mâncare este mai mare ca de obicei, mă trezesc noaptea că mă ia cu leşin, trebuie să mănânc ceva.
În weekend şi dimineaţa mă răsfăţ cu dulciuri. Simt nevoia să mănânc pâine, ca niciodată. M-am îngrăşat 10 kg. Sper să nu dobor recordul de la prima sarcină când am luat 45 de kg. Cum mă îmbrac cu ceva mai mulat, gata zici că acum nasc"
, a declarat vedeta pentru Acasă TV.

 

 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • alabalaportocala pe 17 Mai 2011, 16:51
  Felicitari!

  Ai cu ce sa-i alaptezi la ce biberoane ai ! ma intreb daca dupa ce termini cu alaptatul o sa mai ramana ceva din ele...

  0
  1

 • antoniamaria pe 16 Mai 2011, 16:17
  felicitari

  mabucur pentru tine , iti doresc o sarcina usoara

  3
  0

 • Emil pe 15 Mai 2011, 21:03
  Oau ...

  Nicoleta, ai pus-o !

  2
  1

 • agache_costina pe 15 Mai 2011, 20:40
  buna nico

  felicitari...stiu cum este sa ai o sarcina asa grea.....eu am gemeni si i-am facut mari.....nu conteaza kg eu aveam 77 kg si nu am mai facut sport si am ajuns imediat dupa nastere la kg mele chiar si mai putine cu 5.te pup si sarcina usoara si sa fiti sanatosi toti 4.....Dumnezeu e deasupra voastra......

  5
  0

 • alina pe 15 Mai 2011, 20:33
  Felicitari!

  Ma bucur pentru tine, Nicoleta! Daca acesta a fost visul tau si s-a implinit, felicitari! Sper sa fiti fericiti tu, sotul tau si copiii! Pa!

  6
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod