Mihaela Rădulescu şi-a lansat a treia carte, în direct la "Neatza"

Fosta moderatoare TV s-a apucat serios de scris. Astăzi, vedeta şi-a lansat a treia carte, "Întreabă-mă orice", în direct, în emisiunea moderată de iubitul ei, Dani Oţil, la Antena 1. "Întreabă-mă orice", după spusele autoarei, este un roman interactiv care nu se poate împrumuta.
Fosta moderatoare TV s-a apucat serios de scris. Astăzi, vedeta şi-a lansat a treia carte, "Întreabă-mă orice", în direct, în emisiunea moderată de iubitul ei, Dani Oţil, la Antena 1. "Întreabă-mă orice", după spusele autoarei, este un roman interactiv care nu se poate împrumuta. "E o carte pe care am scris-o eu şi o continuaţi voi, este cartea despre tine. Are nişte întrebări sub care fiecare răspunde, deci nu se poate împrumuta, mai ales jumătăţii de viaţă", a spus Mihaela la Antena 1.

Această lucrare nu este una obişnuită.
Nu este un roman pe care să-l citeşti pagină cu pagină. Nu este ca o poveste cu un fir epic clar, concis. "Nu e un test psihologic, nu e o carte de citit pagină cu pagină, ca un roman. O poţi deschide zilnic, la întâmplare, poposind, ca pe o bancă în parc, la fiecare întrebare inedită, la fiecare întrebare pe care nu ţi-a pus-o nimeni, niciodată", spune Mihaela despre noua lucrare.

"Care e vecinul care te enervează cel mai tare, când ai întrebat-o ultima oară pe mama ta dacă este fericită, ce ai desena pe un tablou cu tema iubirea? Sunt 425 de întrebări", a mai adăugat ea.
Acestea sunt numai câteva dintre cele 425 de întrebări la care Mihaela Rădulescu ne invită să răspundem, să ne răspundem, practic.

Aşa cum spuneam şi la început, "Întreabă-mă orice" este cel de-a treilea volum semnat şi lansat de Mihaela Rădulescu, în colaborare cu Polirom. Primele două, care au avut un succes fenomenal, se numesc "Despre lucruri simple" şi "Nişte răspunsuri".

Lansarea pentru publicul larg va avea loc sâmbătă, 28 mai, la ora 16.00, în cadrul Salonului de Carte Bookfest, la standul Editurii Polirom (C2).
Între paginile volumul "Întreabă-mă orice" cititorii vor putea vedea ilustraţii de Ana Ularu, Andreea Esca şi Dani Oţil, precum şi o fotografie semnată Florin Rădulescu.
27 Mai 2011
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod