Gina Pistol: Înainte şi după operaţiile estetice

Medicul Adina Alberts a povestit la Acasă TV despre operaţiile estetice ale Ginei Pistol şi ce a adus-o din nou în cabinetul specialiştilor. Acum, Gina se declară extrem de mulţumită de nasul nou pe care îl are: respiră corect şi aspectul estetic este pe placul ei.
Medicul Adina Alberts a povestit la Acasă TV despre operaţiile estetice ale Ginei Pistol şi ce a adus-o din nou în cabinetul specialiştilor, potrivit CanCan

"Gina a venit în clinică pentru două probleme, una cu buzele, ea avea senzaţia că sunt prea mari, eu spun că se potriveau mai ales cu domeniul în care activează, şi cea de-a doua la nivelul nasului. A avut patru rinoplastii până când s-a prezentat la noi în clinică, iar acum suferea de o prăbuşire a nasului, avea probleme la respiraţie, mai ales la efort.
Iar vârful nasului ajunsese punctiform, prea subţire pentru faţa ei rotundă şi vârsta ei. A mai avut şi o problemă cu acneea. Gina nu e obsedată de intervenţiile estetice, dar tinde spre perfecţiune", a declarat Adina Alberts la PoveŞTIRI Adevărate, citată de CanCan.


Gina se declară extrem de mulţumită de nasul nou pe care îl are: respiră corect şi aspectul estetic este pe placul ei.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod