Alec Baldwin

Dramă pe platoul de filmare. Alec Baldwin a împușcat doi oameni: directoarea de imagine a murit, regizorul este grav rănit

Celebrul actor a tras joi cu o armă de recuzită pe platoul de filmare, ucigând-o pe Halyna Hutchins, director de imagine și rănind grav un regizor.

O femeie și-a pierdut viața, iar un bărbat a fost rănit grav în timpul filmărilor din New Mexico pentru westernul "Rust", cu Alec Baldwin în rolul principal.

Conform poliției din statul americat, cel care a tras a fost chiar actorul Alec Baldwin, care ar fi folosit o armă ca recuzită în timpul unei scene din film.

"Biroul șerifului confirm că doi oameni au fost împușcați pe platorul de filmare al filmului RUST. Halyna Hutchins, 42 de ani, dorector de imagine, și Joel Souza, 48 de ani, regizor, au fost împușcați când o armă de recuzită a fost descărcată de Alec Baldwin, 68 de ani, producător și actor", a declarat poliția într-un comunicat.



Directoare de imagine a fost transportată la spital, însă a murit, iar regizorul filmului este grav rănit și primește îngrijiri medicale.

Directoarea de imagine este Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, iar bărbatul este Joel Souza, în vârstă de 48 de ani.

Nu au fost depuse încă acuzații, ancheta este în desfășurare.

Foto: Hepta

22 Octombrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod