Cruduţa şi-a arătat sânii de ziua lui Mitoşeru. Vezi poze!

În timpul emisiunii la care este asistentă, Daniela Crudu a făcut striptis pentru a-l sărbători pe Mihai Mitoşeru, dar "din greşeală" i-a ieşit un sân pe afară.

În timpul emisiunii la care este asistentă, Daniela Crudu a făcut striptis pentru a-l sărbători pe Mihai Mitoşeru, dar "din greşeală" i-a ieşit un sân pe afară.

Mihai Mitoşeru şi-a serbat ziua de naştere în emisiunea lui Dan Capatos "Un show păcătos" şi a avut o surpriză de proporţii: asistenta TV, Daniela Crudu şi-a arătat sânii pentru el. El şi-a sărbătorit ziua de naştere miercuri seară, în cadrul emisiunii lui Capatos.

Ca să prindă curaj, Cruduţa a avut nevoie de câteva shot-uri de tequilla şi apoi totul a venit de la sine. L-a serbat cum se cuvine pe Mitoşeru, care a împlinit 36 de ani. 

 

 

 

 

 

Sursă foto: captură Antena 1

 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • iulia pe 15 Mar 2012, 22:58
  .

  @LoryM "(spre ex. rezultatele de la Bacalaureat spune totul)" si poate tu, loredana esti un exemplu. dar sunt singura ca e mai usor sa judecam pe altcineva decat sa ne vedem lungu nasului. Proasta sau nu Daniela castiga mai mult decat tine care stai pe canapea, analfabeta si o judeci. Nu ii iau apararea si nici nu sunt de acord cu pseudo-vedetele de azi, dar fiecare ia deciziile pe care le considera si nimeni nu are dreptu sa le judece

  1
  0

 • anonim pe 3 Ian 2012, 14:34
  ?

  daniela macar e o femeie frumoasa si care-i faza daca intr-o zi o s-o vedem dezbracata macar o sa avem la ce sa ne uitam pentru ca ea e super-dotata

  1
  1

 • valiba pe 23 Iul 2011, 00:52
  deosebit

  Sinteti o femeie foarte deosebita asi dori sa va cunosc, dar eu sint foarte departe de tine...

  1
  0

 • LoryM pe 8 Iul 2011, 16:47
  Manipulare de prostime

  Media din ziua de azi promoveaza numai scandaluri, manelisti si curve... si cum scoala in Romania nu prea exista.. (spre ex. rezultatele de la Bacalaureat spune totul)..e usor sa manipulezi o masa de oameni prosti... romanilor le place scandalul, telenovela si scuipatul semintelor la scara...ce conteaza ce fac cei din parlament daca avem distractie la TV !!!

  9
  2

 • maia pe 8 Iul 2011, 02:10
  pai ce sa-i ceri?

  pai ce sa ii ceri si-a dat ea chilotii jos in direct la capatos asa ca daca i-a iesit un san pe afara asta nu-i nimic pana la lurma o sa o vedem goala cu totul in emisiuni ca nu e o rusine pentru ea

  6
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod