Locuri sinistre

Cele mai sinistre locuri de pe Pământ. Ţi se face pielea de găină când vezi fotografiile!

Există locuri pe Pământ care pur şi simplu îţi dau fiori. Ţi se pare că misterul şi pericolul te pândesc din toate colţurile. Iată care sunt cele mai sinistre locuri de pe Pământ!

Catacombele din Paris, Capela dos Ossos din Portugalia, biserica Saint George dintr-un oraş din Cehia sunt câteva dintre cele mai sinistre locuri de pe Pământ. Sentimentul de groază pe care te apucă chiar şi la vederea acestor fotografii este foarte intens şi nici nu ştii dacă ai mai vrea să vezi asemenea locuri înfricoşătoare. Fotografiile prezentate de BrightSide sunt spectaculoase, însă îţi dau fiori când te uiţi la aceste locuri sinistre care există pe Pământ.

 

1. Biserica Saint George din din Lukova (Cehia)
Biserica Saint George din din Lukova

Cunoscută ca şi biserica cu fantome, acest locaş arată de-a dreptul înfricoşător. Este o biserică abandonată din 1968, după ce acoperişul a căzut în timpul unei ceremonii funerare.

Credincioşii au considerat că e un semn rău şi au abandonat lăcaşul de cult care data din secolul al XIV-lea. Artistul Jakub Hadrava, căruia i-a fost cerut de către autorităţile locale să facă locul mai atractiv pentru turişti, a decis să folosească statui realizate din nisip şi ciment, pe care le-a amplasat în toată biserica, inclusiv lângă altar. "Aceste statui reprezintă fantomele germanilor care au trăit în Lukova înainte de al Doilea Război Mondial şi care veneau să se roage aici în fiecare duminică", şi-a explicat Hadrava viziunea artistică.

2. Catacombele din Paris
Catacombele din Paris

Acest faimos osuar subteran, amplasat sub capitala Franţei este un obiectiv turistic foarte apreciat, însă nu se poate să nu-ţi dea nişte fiori reci pe spate. Galeriile de oase structurate pe trei nivele se spune că se întind pe o distanţă de peste 187 de kilometri (unele surse susţin că ar fi chiar 300 de kilometri) pe dedesuptul întregului oraş.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod