Bătrânul care îi vopsea părul soției în carantină a murit la câteva luni după ce povestea lor a devenit virală

Mai țineți minte povestea care ne-a emoționat în primele luni de pandemie?

În aprilie 2020, în plină carantină, o imagine emoționantă și povestea din jurul ei făceau înconjurul lumii. 

Este vorba despre bâtrânul de 92 de ani care îi vopsea părul soției. În 2020, împlineau 67 de ani de viață împreună În carantina dictată de COVID-19, s-au ajutat cum pot unul pe altul, iar povestea din spatele imaginii publicate atunci de nepotul lor pe Facebook a provocat un val de emoție în toată lumea.


"Aceștia sunt bunicii mei, în vârstă de 92 de ani.

În orice situație, bunicul meu are grijă ca bunica să se simtă îngrijită. Nu vedem așa ceva în fiecare zi", scria în aprilie 2020 Yael lângă imaginea pe care a postat-o pe Facebook. În scurt timp, postarea a devenit virală, primind zeci de mii de like-uri.

Au împreună patru copii, zece nepoți și șapte strănepoți. Iar povestea din spatele fotografiei este la fel de puternică: "Bunicul meu are tot timpul grijă de bunica; iubirea lor inspiră toată familia noastră.

A fost frumos să văd imaginea bunicului care îi vopsea părul buncii mele pentru că toată lumea poate vedea că această fotografie înseamnă dragostea adevărată", declara atunci Yael pentru Bored Panda.



"Nu se așteptau la un asemenea răspuns, sunt fericiți că s-au văzut la televizor", a mai povestit nepotul lor, după ce imaginea a fost preluată de numeroase publicații și prezentată de mai multe posturi TV.

Din păcate, câteva luni mai târziu, pe 16 septembrie 2020, bătrânul de 92 de ani care ne-a înduioșat cu atenția pe care i-a purtat-o soției, s-a stins din viață chiar când aniversau 67 de ani de viață împreună.

Anunțul a fost făcut de un alt nepot, Omer Shapira, pe pagina de Facebook, la câteva zile de la moartea sa.

 

 
 
evaro
19 Octombrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod