A murit de cancer la 13 ani. Părinţii au descoperit un mesaj secret lăsat de fiica lor

Athena Orchard avea 12 ani când a fost diagnosticată cu cancer osos. Viaţa ei s-a transformat total, trecând prin numeroase operaţii, şedinţe de radioterapie şi chimioterapie.
În mai 2014, Athena avea 13 ani şi a pierdut lupta cu boala. La doar câteva zile după moarte, familia a descoperit un mesaj secret în spatele oglinzii pe care Athena l-a scris imediat după ce a fost diagnosticată cu această boală agresivă.

"Fericirea depinde de noi. Poate în viaţă nu este vorba despre un final fericit, poate mai mult contează povestea. Scopul vieţii este să trăieşti cu un scop. Fericirea este drumul pe care-l ai de parcurs, nicidecum destinaţia. Vă mulţumesc pentru că existaţi.
Vreau să fiţi liberi, fericiţi, să visaţi mereu şi să vă simţiţi tineri. Aţi auzit ce-am făcut, dar nu ceea ce am experimentat. Dragostea este ca de sticlă, pare atât de frumoasă, dar este uşor de spart. Fiecare zi este specială, aşa că profită din plin de ea pentru că mâine ai putea să descoperi că suferi de o boală gravă. Dragostea este rară, viaţa este ciudată, nimic nu durează pentru totdeauna, iar oamenii se schimbă. Viaţa este un joc pentru toată lumea, dar iubirea este singurul premiu.
Amintiţi-vă că viaţa este plină de suişuri şi coborâşuri. Vreau să fiu acea fată care îţi face o zi proastă mult mai bună şi să spui că viaţa ta s-a schimbat după ce m-ai cunoscut. Dragostea nu are legătură cu cât de des poţi să spui <te iubesc>, ci cu cât de mult poţi să dovedeşti acest lucru. Nu mă judeca prea repede pentru că tu vezi doar ceea ce-ţi permit eu, nu cunoşti adevărul în totalitate. Nu există nici un motiv să plângi, pentru că ştiu că vei fii cu mine mereu"
, a mai scris tânăra în mesajul descoperit de familie.

Când familia a luat hotărârea să facă public mesajul fiicei lor pentru a arăta cât de puternică a fost în faţa bolii, aceste cuvinte au devenit virale pe internet.
18 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod