A murit actorul Leslie Nielsen

Actorul canadian, starul comediilor din seria "Naked Gun", a decedat, duminică (n.r. 28 noiembrie), la vârsta de 84 de ani, într-un spital din Florida, din cauza unei pneumonii. Internat în urmă cu...
Actorul canadian, starul comediilor din seria "Naked Gun", a decedat, duminică (n.r. 28 noiembrie), la vârsta de 84 de ani, într-un spital din Florida, din cauza unei pneumonii. Internat în urmă cu 12 zile din cauza unor probleme pulmonare, starea lui de sănătate s-a agravat în ultimele 48 de ore, potrivit MEDIAFAX.

Duminică după-amiază, avându-i alături pe prieteni şi pe soţia sa Barbaree, a adormit şi a murit în timpul somnului.

Născut pe 11 februarie 1926 în oraşul canadian Regina, Leslie Nielson a studiat actoria la Toronto şi New York şi a avut o carieră în film şi televiziune de peste şase decenii, în timpul căreia a jucat în peste 100 de filme.

Actorul canadian a debutat în televiziune în anii 1950 şi devenit cunoscut graţie rolurilor din serialele americane "Peytone Place", "Dr.
Kildare", "Evadatul", "Kojak" şi "M.A.S.H.".

Leslie Nielsen a devenit un star internaţional prin rolurile din comediile "Avionul bucuclaş/Airplane!" şi trilogia "Naked Gun/Un poliţist cu explozie întârziată".


 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Theo pe 29 Nov 2010, 23:20
    Asa ne parasesc simboluri a talentului...

    Sa se odihneasca in pace! Imi pare rau pentru oameni care au daruit din talentul si toata frumusetea vietii lor iar apoi ne parasesc pe rand . A fost un actor minunat, am crescut cu filmele lui superbe. Sa il ierte Dumnezeu si sa il primeasca acolo intre ingeri si printre sufletele dragi noua..

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod