Spectacol grotesc la înmormântarea Mărioarei Zăvoranu

Şase echipaje de poliţie au mers să aplaneze un conflict izbucnit, duminică, la cimitirul privat unde a fost înmormântată mama Oanei Zăvoranu, după ce mai multor persoane nu li s-a permis accesul şi au intrat în conflict cu agenţii de pază.

Oficiali din Poliţia Capitalei au declarat duminică, pentru Mediafax, că iniţial au mers la cimitirul privat din Sectorul 4 două echipaje de la Secţia 26 de Poliţie, care s-au autosesizat după ce au văzut la televiziuni că acolo a izbucnit un scandal.

Ulterior, agenţii de pază de la cimitir au sunat la numărul de urgenţă 112 şi au sesizat faptul că mai multe persoane care nu au legătură cu un cortegiu funerar încearcă să intre în cimitir, deşi la intrare este pus un afiş prin care oamenii sunt anunţaţi că timp de două zile cimitirul este închis.

Sursele citate au precizat că şi alte persoane au sunat la numărul 112, una reclamând că un agent de pază a folosit un spray lacrimogen, iar o alta arătând că vrea să intre în cimitir unde are o rudă, însă nu este lăsată să intre.

În urma acestor sesizări, la cimitir au fost trimise alte patru echipaje, două de la Secţia 26 şi alte două de la Secţia 15.

Poliţiştii urmează să stabilească cine a pulverizat spray lacrimongen, până în prezent nefiind luată nicio măsură, au mai spus sursele citate de Mediafax.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 21 Apr 2015, 07:59
    ramai fara cuvinte...

    A inchis cimitirul....Chiar nu i-o fi spus nimeni ca un cimitir nu e ca un restaurant ?! Bineinteles ca dupa atata mahalagism in toate ziarele si pe toate posturile,s-au inghesuit amaratii : sa vada,sa primeasca pomana de la posesoarea a 60 mil.... Inca o data a fost batjocorit acest popor,care tot timpul e la cheremul haimanalelor pline de bani si care isi fac cheful platind televiziunile noastre ajunse in deriva datorita lipsei de profesionalism a conducatorilor lor,ce SE ASCUND IN SPATELE "AUDIENTEI".

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod