Șocant: Lamă de ras, găsită de o elevă într-un corn primit la şcoală - FOTO

O elevă de clasa a III-a de la o şcoală din Arad a găsit, joi, o lamă de ras într-un corn primit prin programul "Lapte şi corn". În urma incidentului copila nu a fost rănită, însă cadrele didactice sunt revoltate, susţinând că puteau fi urmări grave, dacă fata mesteca lama sau o înghiţea.
Incidentul a avut loc, joi, la fosta Şcoală Generală nr. 6 Arad, care face parte acum din Colegiul Tehnic de Construcţii şi Protecţia Mediului Arad.

Reprezentanţii şcolii au declarat, pentru Mediafax, că eleva de clasa a III-a, în vârstă de nouă ani, mânca un corn primit la şcoală prin programul "Lapte şi corn", iar la un moment dat a rămas cu o lamă de ras între dinţi.

Eleva a scos singură lama, fără să fie rănită, însă cadrele didactice spun că puteau fi urmări grave, dacă fata mesteca lama sau o înghiţea.

"Din fericire, eleva nu a fost rănită, dar suntem revoltaţi de acest incident.
Putea să aibă urmări foarte grave, dacă acea lamă era înghiţită sau mestecată"
, a declarat Mirela Dobrei, învăţătoarea copilei.

Cazul nu a fost sesizat, până la ora transmiterii acestei ştiri, la Protecţia Consumatorului Arad, instituţie ai cărei reprezentanţi spun că în 2014 au mai fost înregistrate plângeri faţă de calitatea cornurilor primite de elevi, informează Mediafax.


Foto: Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod