Şmecherie de corupt. Borcea, Stoica şi cu Gigi, scriitori de geniu ai României!

Mihai Stoica, după atâta scris, se pregăteşte de o eliberare condiţionată

Mihai Stoica, fost preşedinte al Clubului Steaua, a fost condamnat definitiv la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în ”Dosarul Transferurilor”. Acesta e pe cale să părăsească penitenciarul printr-o decizie de eliberare condiţionată luată de un magistrat.
Cărţi semnate de Mihai Stoica:
1. Ultimii 11 ani. Participarea echipelor româneşti de club în competiţiile continentale 2004-2015.
2. Competiţia FIFA world cup - Brazilia. Statistici. Analize. Concluzii
3. UEFA Europa League. În căutarea identităţii

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • geo pe 7 Ian 2016, 01:53
    Starea natiei

    Ce ne mai mira, aceasta e romania,televiziuni particulare platite de mafia bisnitaro-securiste,unita cu cea titaneasca ca ei nu canta.Ce sa te mai mire ca si mircea badea uraste diaspora ca ei nu au voie sa-si spuna parerea caci sunt prea prosti,din 5 mil de salariati din Romania platiti in medie cu 400 de euro pe luna deci 25 miliarde euro pe an,diaspora trimite pe an in Romania in ani cei mai tulburi cel putin 5 miliarde euro pe an din care statul roman castiga numai din punerea in circulatie prin cumparari de marfuri si servicii cel putin 20% tva ceea ce epeste 20 % din bani rulati ei diaspora nu au nici dreptul la opinie.Nu mai spun ca aceaqsta mafie cu marioneta lor Mugur Isarescu tine leul la cote supraevaluate.caci adevarata valoare a leului il da tarifele telefonice unde leul per euro e aproape de6 lei per euro .Deci vacantele beizadelelor mafiei bisnitaro-securiste sunt in realitate finantate tot din bani diasporei.

    0
    0

  • Nina pe 6 Ian 2016, 14:04
    Aferim puşcărie

    Păi ce închisoare mai este asta unde condamnatul poate face amor cu amanta? Oare justiţia nu se alertează ca paznicii respectivi să fie sancţionaţi? De sus până jos e un ocean de corupţie. Dacă plăteşti poţi obţine ce vrei. Iar când ieşi de la "mititica" - respectiv puşcărie, o duci regeşte cu banii pe care i-ai furat fără ruşine. Iar omul de rând, crapă de foame cu un salariu de ruşine şi cu o pensie cu care nu-şi poate plăti nici întreţinerea. Ce trebuie făcut? Marile revoluţii au avut drept motiv nemulţumirea maselor flămânde. Doar că... aşa cum au spus francezii despre români: "mămăliga nu face explozie"

    1
    0

  • Mihaela pe 5 Ian 2016, 23:41
    Incredibil!!

    Asa ceva...oamenii sus- pusi ne sfideaza pe fata. E incredibil cum niste puscariasi scot lucrari stiintifice pe banda rulanta. Sunt la Doctorat si imi trece prin cap faptul ca lucrarea mea nu va mai avea credibilitate, avand in vedere ca exista indivizi care scriu carti intr-o luna nu in 3 ani, cat e Doctoratul, 3 ani care oricum mi se par putini.

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod