Royal Canin România lansează două produse noi, create special pentru rasele Beagle și Bichon Frise

Royal Canin România, importator de hrană pentru animale, își completează gama cu două soluții nutriționale inovatoare, destinate raselor Beagle și Bichon Frise. Astfel, Royal Canin își lărgește portofoliul de produse adresate câinilor de rasă. Lansarea este comunicată către consumatori prin intermediul concursurilor pe Facebook, dar și prin evenimente dedicate celor două comunități (proprietarii celor două rase).
Câinele din rasa Beagle este sociabil, inteligent și cu un simț al mirosului fantastic. Originile sale pornesc încă din Grecia Antică, iar popularitatea sa a crescut considerabil în perioada anilor 1830, când lorzii englezi l-au adoptat ca și câine de vânătoare. În zilele noastre, este cel mai adesea un animal de companie, prietenos cu copii, energic și jucăuș. Deoarece are niște caracteristici aparte, această rasă are nevoie de o hrană adaptată, care să satisfacă cerințele nutriționale specifice.

Predispoziția către creșterea în greutate. Pentru a combate efectele apetitului crescut al rasei Beagle, Royal Canin a creat o crochetă cu un nivel caloric redus, alături de o cantitate crescută de fibre ce induc senzația de sațietate.
- Articulații intens solicitate.
Fiind un câine activ, este important ca hrana sa să includă acizi grași esențiali, cu funcție antiinflamatorie. 
- Ingerarea hranei rapid și nemestecată. Reducerea vitezei de ingerare a hranei pe care o consumă un Beagle pofticios s-a realizat prin dezvoltarea unei crochete ce încurajează masticația.

Hrana Royal Canin Beagle Adult este disponibilă în ambalaj de 3 kg.

Câinele din rasa Bichon Frise are toate calitățile companionului perfect. Este vivace, inteligent și foarte atașat de proprietar. Roba ca de catifea, buclată și plină de volum este cel mai de preț atu al său.
Deoarece sunt foarte îndrăgiți de proprietarii lor, Royal Canin a creat pentru câinii Bichon Frise o soluție nutrițională special adaptată sensibilităților acestei rase, pentru a-i menține sănătoși timp îndelungat.

Blana albă, ce necesită îngrijire specială și crește într-un ritm rapid. De aceea, dieta sa trebuie să includă un conținut ridicat de proteine de calitate,  alături de nutrimente precum acizii grași EPA-DHA, Omega 3, Vitamina A și uleiuri cu conținut ridicat de Omega 6.

Sensibilitatea aparatului urinar. O hrană cu un conținut controlat de minerale reduce riscul formării pietrelor în interiorul vezicii urinare.
 
Riscul de creștere în greutate datorat stilului de viață.
Hrana Bichon Frise Adult are un conținut redus de grăsimi.
 
 
 
În plus, crocheta este special adaptată pentru forma și dimensiunea maxilarului, iar aportul de chelatori de calciu ajută la prevenirea depunerilor de tartru. Produsul Bichon Frise Adult se găsește în ambalaj de 500 g și 1.5 kg.
Noile produse se găsesc la retailerii specializați, în pet shop-uri, farmacii și clinici veterinare, începând cu data de 9 septembrie.

Royal Canin este unul din cei mai mari producători de hrană pentru animale din lume. Misiunea Royal Canin este să ofere prin Nutriția Sănătoasă un răspuns cât mai adaptat nevoilor specifice ale câinilor și pisicilor.
Pentru aceasta, se bazează pe cunoștintele științifice și pe experiență dobândite prin colaborarea cu crescătorii și profesioniștii din domeniu. 
Mai multe detalii pe http://www.royalcanin.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod