Robin Williams a murit. El s-ar fi sinucis

Actorul american, cunoscut în special pentru rolurile sale din filmele "Mrs. Doubtfire" şi "Cercul poeţilor dispăruţi", a decedat la domiciliul său şi se pare că este o sinucidere, a anunţat luni poliţia.

Serviciile de urgenţă au fost chemate luni, la ora locală 11.55 a.m, după ce Robin Williams a fost descoperit decedat în locuinţa sa.

Poliţia din Marin County, din statul american California, informează într-un comunicat că un "individ de sex masculin, declarat mort la ora 12.02, a fost identificat drept Robin McLaurin Williams, în vârstă de 63 de ani, rezident în Tiburon, în California" şi că o cauză probabilă a decesului ar fi "sinuciderea prin asfixiere".

2005anul în care Williams a renunțat la alcool
Poliţia a anunţat deja iniţierea unei anchete "cu privire la cauzele şi circumstanţele decesului".

Williams a fost văzut ultima dată în viaţă de soţia sa, duminică seară, în jurul orei locale 10.00, relatează agenția Mediafax.

O autopsie este programată pentru marţi, la biroul de medicină legală din Marin County.

Soţia actorului, Susan Schneider, a declarat: "Inima mi-e frântă.
În numele familiei lui Robin, cerem să ni se respecte viaţa privată în această perioadă de durere profundă. Aşa cum a rămas în memoria tuturor, sperăm că nu decesul său va fi elementul central, ci nenumăratele momente de bucurie şi râsetele oferite milioanelor
de oameni"
.

Potrivit purtătorului de cuvânt al starului, actorul suferea de depresie. De asemenea, la începutul lunii iulie, Robin Williams, care a luptat în trecut cu dependenţa de alcool şi de droguri, s-a internat într-o clinică din din Minnesota (SUA), pentru a lua parte la un program de prevenire a dependenţei de alcool.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod