Ricky Martin divorțează de soțul său, după 6 ani de căsnicie. Cuplul are doi copii

Despărțirea neașteptată a cântărețului Ricky Martin de soțul său, artistul sirianio-suedez Jwan Yosef a fost un șoc pentru fani.
Ricky Martin și soțul său, Jwan Yosef, divorțează după șase ani împreună, iar acum documentele instanței dezvăluie motivul despărțirii și detaliază planurile pentru viitorul familiei lor.
 


Ricky Martin divorțează. El are doi copii cu soțul său

 

Creatorul hit-ului “Livin' La Vida Loca”, în vârstă de 51 de ani, solicită custodia comună a celor doi copii, Renn, în vârstă de trei ani, și Lucia, în vârstă de patru ani, pe care îi are cu artistul siriano-suedez, în vârstă de 38 de ani.
Ricky este, de asemenea, tată și pentru gemenii săi de 14 ani, Matteo și Valentino, născuți în 2008, de o mamă-surogat, și pe care îi va crește singur. 
 


Ricky îi va plăti lui Jwan o pensie de întreținere

 

În plus, potrivit presei, Ricky a invocat, ca motiv de divorț, în dosarul depus la Curtea Superioară din California, „diferențe ireconciliabile”. 
 
El îi va plăti lui Jwan o pensie de întreținere.
În ceea ce privește împărțirea bunurilor, aceasta nu a fost, încă, stabilită.
 


Cuplul vrea o despărțire civilizată

 

Cuplul a confirmat că se desparte printr-o declarație comună, potrivit People, afirmând: „Am decis să încheiem căsnicia noastră cu dragoste, respect și demnitate pentru copiii noștri și onorând ceea ce am trăit împreună în toți acești ani minunați.
 
Cea mai mare dorință a noastră acum este să continuăm să avem o dinamică familială sănătoasă și o relație centrată pe pace și prietenie pentru a continua creșterea comună a copiilor noștri, păstrând respectul și dragostea pe care le avem unul față de celălalt”.
 


S-au cunoscut în 2015, pe Instagram

 

Ricky și Jwan s-au cunoscut în 2015, pe Instagram, şi aşa au ajuns să se apropie.
Ricky spunea că timp de şase luni şi-au trimis mesaje în care vorbeau despre lucrări de artă scumpe.
 
Ricky a zburat apoi la Londra şi l-a întâlnit pe Yosef. S-au logodit în 2016 şi s-au căsătorit un an mai târziu, în secret, într-o ceremonie discretă, în Los Angeles, la care au participat doar familiile lor.
La momentul căsătoriei, Ricky a mărturisit presei că el și soțul său au semnat un contract prenuptial.
Pe tema dinamicii lor familiale, el a explicat pentru revista Out: „Copiii mei mă întreabă dacă am doi tați și le spun că facem parte dintr-o familie modernă.
Acesta este un frumos sentiment de libertate”.

 

2022, un an dificil pentru Ricky

 

2022 a fost un an provocator pentru Ricky. În iulie 2022, nepotul său, în vârstă de 21 de ani a depus o plângere împotriva sa pentru abuz domestic și a fost emis un ordin de restricție.
La acea vreme, reprezentanții lui Ricky au spus despre acuzațiile care au dus la ordinul de restricție drept „complet false și fabricate”.
Nepotul său și-a retras, ulterior, acuzațiile și cazul a fost abandonat, dar incidentul a marcat, fără îndoială, o perioadă dificilă în relația dintre Ricky și Jwan.
 
Sursa foto: Hepta 

10 Iulie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod