Rapperul Kanye West „a intrat neinvitat în sediul Skechers”. Recepționera i-a permis accesul pentru că l-a confundat cu grădinarul

Kaney West a intrat în sediul Skechers, în Los Angeles, săptămâna aceasta, fără a fi întrebat ce caută acolo, pentru că recepționera credea că este grădinarul proprietății, a declarat o sursă pentru The U.S Sun.
Potrivit sursei, rapperul Kanye West, în vârstă de 45 de ani, a intrat direct în clădire și i-a surprins pe directorii companiei de încălțăminte.
Evenimentul a avut loc după ce Adidas a rupt legăturile cu el.
Acest recent comportament bizar al rapperului dezamăgit a avut loc după ce acesta a fost criticat în întreaga lume pentru comentariile sale antisemite.
 

 
Kanye West, confundat cu grădinarul

 
 
Sursa citată a declarat pentru The U.S Sun: „Când Kanye a intrat în clădirea de la Skechers, recepționera habar nu avea cine este. L-au lăsat să intre în clădire pentru că au crezut că este grădinarul”.
 
În fotografiile făcute în ziua incidentului, miercuri, 26 octombrie, Kanye purta cizme negre și înalte, de cauciuc, care ar fi putut fi confundate cu încălțămintea pentru grădinărit.
De asemenea, purta un hanorac decolorat și pătat și pantaloni cargo.
 
Într-o declarație, Skechers a spus că doi directori l-au îndepărtat pe Kanye din clădire în urma unei scurte conversații.
„Kanye West – denumit și Ye – a sosit neanunțat și fără invitație la unul dintre birourile Skechers din Los Angeles”, au precizat aceștia.
 
Directorii au susținut că Kanye a fost, de asemenea, „angajat în filmări neautorizate” și a continuat să denunțe remarcile sale antisemite anterioare.
„Skechers nu are în vedere și nu are intenția de a lucra cu West.
Condamnăm remarcile sale recente dezbinătoare și nu tolerăm antisemitismul sau orice altă formă de discurs instigator la ură”, au mai precizat reprezentanții Skechers.

 
 
Declarațiile antisemite l-au „costat” două miliarde de dolari într-o singură zi

 
 
Kanye a fost criticat și, ulterior, a pierdut mai multe afaceri profitabile în urma tiradelor sale recente. Numeroase companii respectabile, printre care GAP și Adidas, au întrerupt, recent, toate legăturile cu Kanye pentru comentariile sale antisemite „de ură” și pentru care nu există nicio scuză.
 
Adidas, a cărei colaborare cu Yeezy se estimează că aduce venituri anuale de 1,5 miliarde de dolari, a declarat: „Adidas nu tolerează antisemitismul și orice alt fel de discurs instigator la ură. Comentariile și acțiunile recente ale lui Ye au fost inacceptabile, pline de ură și periculoase și încalcă valorile companiei de diversitate și incluziune, respect reciproc și corectitudine.”

 
Kanye West a declarat joi că a pierdut două miliarde de dolari într-o singură zi, după ce companii precum Adidas sau GAP au rupt contractele cu el, după seria de replici antisemite ale artistului american.
 
Rapperul american, care și-a schimbat numele în Ye, în anul 2021, a făcut remarci antisemite la începutul lunii octombrie.
Pe Instagram, Kanye West a postat capturi de ecran ale unei conversaţii cu rapperul Diddy, care a criticat tricoul „White Lives Matter”, purtat de artist în timpul Săptămânii Modei de la Paris.
 
Mesajul inscripționat pe tricou a fost considerat, de mulți, un răspuns rasist la mișcarea Black Lives Matter.
 
Doar câteva zile mai târziu, el a spus că va aduce „moartea 3 asupra poporului evreu”, o aparentă trimitere la Condiția de pregătire pentru apărare a armatei americane (Defcon), care indică nivelul de amenințare la adresa securității naționale.
 


Kim Kardashian condamnă declarațiile antisemite ale fostului său soț

 
 
Până și Kim Kardashian condamnă, în cele din urmă, discursul instigator la ură al fostului său soț, Kanye West. Vedeta a publicat pe contul său de Instagram o scurtă declarație prin intermediul căreia a condamnat spusele fostului său partener de viață, care au șocat întreaga lume.
 
„Sunt alături de comunitatea evreiască și cer ca teribila violență și retorica plină de ură la adresa lor să înceteze”, a postat Kardashian pe un InstaStory.
 
Folosirea greșită de către Kanye a termenului a fost văzută ca anunțul său de a începe un război metaforic împotriva poporului evreu, pe care l-a dublat ulterior.
Mai târziu, el a susținut că nu a fost „antisemit pentru că și oamenii de culoare sunt de fapt evrei” și că este victima unei „mafie a presei evreiești subterane”.

 
Interzis pe Instagram și Twitter, vrea să-și cumpere propria rețea de socializare

 
 
Kanye a spus,  într-un interviu la Uncensored cu Piers Morgan la TalkTV, că nu a regretat remarcile sale antisemite, deși, ulterior, și-a cerut scuze pentru „rănirea” și „confuzia” pe care le-a provocat.
 
I s-a interzis, momentan, să mai posteze pe Instagram și i s-a blocat contul pe Twitter.
 
Restricțiile rețelelor de socializare l-au determinat să spună că va cumpăra Parler, care nu poate fi anulat, care se pretinde a fi o „aplicație de rețele sociale neutră din orice punct de vedere, dedicată libertății de exprimare”.
28 Octombrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod