Radu Zamfir, acuzat că avea o relație amoroasă cu studenta Aura Ion

Un medic din Constanța a scris pe Facebook că fata care a murit în accidentul din Apuseni era o "nouă victimă" a lui Zamfir și că acesta a luat-o pe riscul lui în avion.

"EȘTI un BULANGIU DOCTORE ZAMFIR!!!! NU UN EROU NAȚIONAL!!! Dr. Zamfir avea o relaţie extraconjugală cu Aura Ion. Nu erau amanţi, aşa cum spun unii dintre colegii lui Zamfir, ci numai o nouă cucerire a acestuia, o nouă victimă. Pentru că, deşi căsătorit cu o doamnă doctor cardiolog de la Floreasca, fostă colegă de-a lui din facultate, dl Zamfir este cunoscut ca un mare crai, printre asistente, rezidente şi tot ce pică", a scris pe pagina lui de Facebook Adrian M., medic la Spitalul CFR din Constanţa.


"Zamfir a luat-o pe Aura în avion, pe riscul lui, pentru că altfel nu ar fi urcat ea acolo, doar că îşi dorea ea să înveţe mai mult. În plus, revin şi spun, prelevarea şi transplantul sunt domenii care necesită cel puţin 6 ani după rezidenţiat şi nu este predat studenţilor decât în medii sigure şi opţional. În niciun caz în situaţii de urgenţă, cum a fost prezentat acest caz", a adăugat el.



Medicul de la Spitalul CFR Constanta a vorbit pentru WOWbiz.ro despre mesajul său.

El a spus că există multe semne de întrebare asupra zborului și că ar trebui verificat dacă actele pentru transplant erau în regulă: "Am spus că domnul doctor Zamfir a avut o relaţie cu Aura Ion şi îmi menţin declaraţia. Ea nu este doar a mea, este concluzia a 184 de medici care fac parte dintr-un circuit intern de tip blog al ministerului. Există foarte multe semne de întrebare legate de acest zbor, despre care presa nu a fost interesată până acum. Dacă Aura Ion avea sau nu permisie pentru a pleca din unitate, dacă fata asta avea ce să caute în avion! Eu vă spun că nu, pentru că un rezident în anul doi sau trei nu are ce să caute într-o sală de operaţie, la un transplant.
Abia peste vreo nouă ani avea dreptul să între într-o astfel de operaţie."

"În plus, ar trebui văzut dacă transplantul care urma să aibă loc avea toate hârtiile în regulă. Din concluziile colegilor mei, înclin să cred că nu. Eu pot să-mi asum această postare pe contul meu de Facebook, unde pot să-l înjur şi pe preşedinte dacă vreau", a declarat autorul postării.



Radu Zamfir s-a declarat indignat de această acuzație. "Acum sunt într-o operaţie, execut o manevră chirurgicală, dar vă rog să mă credeţi că sunt efectiv scandalizat de ceea ce s-a spus! Şi foarte, foarte indignat!", a spus medicul pentru WOWbiz.ro.

 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Stelian Ionescu pe 15 Oct 2021, 15:38
    Despre Dr Radu Zamfir

    Deci dl Dr.Zamfir este pasionat de motoare.Asa l-am cunoscut.Dupa aceea am aflat că e medic . Cinstit eu la Fundeni l-am cunoscut.Este un om admirabil fara ifose f.popular.Nu cred în ce se spune despre el.Invidia este cred eu principala ccauza

    0
    0

  • mean mandy pe 2 Mar 2016, 23:51
    haha

    mda..domnu' doctor e vestit printre studente....adica incearca sa ne ia in sala, sa ne arete ceva, apoi poate si in alte parti...fug colegele de el ca stiu de ce e in stare :)) are o reputatie pt asta. Nu neg ca e un chirurg bun, chiar foarte bun. Plus ca fetiscana aia nu avea ce cauta in elicoptere:)) un student nu are ce cauta la o operatie de transplant, abia daca sunt privilegiati rezidentii. transplantul nu e materie de facultate si nu ti-l cere nimeni la nici un examen. E o supraspecializare pt chirurgii primari.

    0
    0

  • Diana pe 19 Iun 2014, 10:07
    Eroina !!

    ce eroina ?? o jalnica fustangioaica , umbra lui Radu. ce acte eroice a facut individa asta de a se culca cu barbati insurati pt a-si crea un renume ? lasati-ne nene cu povestile astea cu zane bune, ca pe planeta n-a existat doar un singur student sacrificat in misiuni medicale .... du-te fata in India si pledeaza pt sora'ta lasa-ne ca ne-ai imbacsit Romanica cu povestea asta jalnica !!! mai bine spuneti eroina amanta a lui Zamfir !!

    0
    0

  • Dana pe 19 Feb 2014, 09:38
    Rusine

    La cat e de iubit si de respectat dl.doctor Radu ZAMFIR era de asteptat sa apara si comentarii de genul asta.Tare frustrata lumea asta cum esti laudat un pic cum arunca altii cu bolovani in tine.

    0
    0

  • Gabi pe 14 Feb 2014, 20:36
    .................

    nimeni nu contesta meritele profesionale ale Dr.Zamfir dar constat ca nu ai inteles mare lucru.

    2
    1

  • Ioan Dragomir pe 14 Feb 2014, 15:32
    Rushine

    Nu ma mira ca apar astfel de comentatori otraviti care arunca cu vorbe grele in dreapta si stinga.Complexatii si refulatii au un astfel de comportament degradant.Domnule, care arunci cu noroi int-un om cariua multi oameni ii roaga de sanatate,de ce nu te poti ridica la inaltimea acestui OM numit Dr.Radu Zamfir?? De ce nu incerci macar? Pana si incercarea de a ajunge la inaltimea doctorului Zamfir te-ar onora.Mediteaza la asta.

    3
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod