Printul William pe coperta revistei gay Attitude

Prinţul William a pozat pentru coperta revistei gay "Attitude"

Cu câteva zile înainte de atacul armat din Orlando, prinţul William a acceptat să pozeze pentru revista "Attitude", care este una dintre cele mai cunoscute publicaţii pentru comunitatea gay din Marea Britanie.

Acest lucru este o premieră pentru Casa Regală, prinţul William fiind primul membru care a acceptat să pozeze într-o revistă pentru gay. Pe lângă şedinţa foto care s-a realizat la palatul Kensington din Londra, prinţul William a avut ocazia să asculte problemele cu care se confruntă comunitatea gay din Marea Britanie şi modul în care trebuie să suporte insultele din partea celorlalţi vizavi de orientarea lor sexuală.

Ducele de Cambridge a acceptat să vorbească cu nouă dintre membrii comunităţii gay din Marea Britanie, aflându-le povestea de viaţă şi modul în care au fost obligaţi toată viaţa să suporte criticile referitoare la orientarea lor sexuală.



"Nimeni nu merită să fie batjocorit pentru orientarea sa sexuală sau din orice alt motiv. Nimeni nu merită să îndure asemenea ură cum au fost obligaţi să facă aceşti tineri toată viaţa lor. Tinerii pe care i-am cunoscut prin intermediul revistei Attitude sunt extrem de curajoşi şi au putut să vorbească despre orientarea lor sexuală, oferind astfel o rază de speranţă altor tineri care sunt adesea batjocoriţi pentru ca sunt gay. Optimismul şi tăria lor de caracter ar trebui să ne dea curaj şi nouă pentru a pune capăt acestor insulte aduse persoanelor de orientare gay", a declarat prinţul William pentru revista Attitude.


Sfatul pe care prinţul William l-a oferit persoanelor care au fost batjocorite din pricina orietării sexuale este unul foarte îndrăzneţ şi încurajator. "Ce le-aş spune tinerilor care citesc această revistă sau care au fost batjocoriţi pentru orietnarea lor sexuală diferită: nu suporta în tăcere totul, ci încearcă să vorbeşti cu un adult care te înţelege şi te apreciază, un profesor deschis la minte sau orice altă persoană pe care consideri că ar putea să te ajute. Trebuie să fii mândru de tine, nicidecum să te simţi ruşinat de orientarea ta sexuală", este îndemnul prinţului William.


Această acţiune face parte din proiectul care se numeşte „Heads Together” şi are ca scop schimbarea atitudinii faţă de sănătatea mintală. Protiectul a fost iniţiat de Ducele şi ducesa de Cambridge, alături de prinţul Harry. Este vorba despre o colaborare cu mai multe organizaţii de caritate, iar autorii iniţiativei îi îndeamnă pe oameni să nu se jeneze dacă simt că au o problemă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod