Primiti colindatorii?

Targul de carte BookLand te invita in prag de sarbatori la un eveniment “craciunesc”, alaturi de grupul vocal CARMINA TENERA, condus de profesorul Constantin Popescu de la Palatul Copiilor din Bucuresti. Duminica, 16 decembrie, de la ora 18, ceata de colindatori te asteapta la Caravana BookLand, care poposeste in incinta statiei de metrou Universitatii, pana pe 24 decembrie.
Cele mai frumoase cadouri de Craciun, le gasesti la BookLand!


Cauti cadouri speciale pentru cei dragi? Nu ezita sa faci o vizita targului BookLand. Inainte de Craciun, cel mai cool si prietenos targ de carte din tara isi asteapta vizitatorii cu o multime de surprize, oferte speciale si promotii, la playlistul de peste 9.000 de titluri, de la cele peste 70 de edituri participante.

Povesti nemuritoare pentru cei mici si nenumarate aparitii editoriale care ii vor incanta pe adulti, vin toate la BookLand.

Nici nu trebuie sa le cauti, le vei gasi in drum spre casa. Tot in cadrul targului, poti achizitiona in perioada urmatoare carti valoroase, la preturi de anticariat, din colectia stransa pana acum de Monica Tatoiu, initiatoarea proiectului “Noi citim”.

Te asteptam cu drag sa-ti iei portia de cultura! Povestea continua.

“BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheama, ci ii urmeaza!”

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod