Oamenii care fac ASTA sunt cei mai fericiți, arată studiile

Cei mai mulți dintre noi sunt nevoiți să muncească, dar importanța pe care o acordăm jobului și suprasolicitării ne revine nouă.
Dacă nu știai, este mai bine pentru sănătatea și fericirea noastră să profităm la maximum de timp și să ne bucurăm de micile bucurii ale vieții, dovedit fiind faptul că cei care prețuiesc timpul liber sunt mult mai fericiți.

 
 
Ai doar viață asta, chiar vrei să o traiest lucrând încontinuu?!

 
 
Un studiu din 2016, publicat de Societatea pentru Personalitate și Psihologie Socială, spune că banii nu sunt o garanție a fericirii; în schimb, prețuirea timpului liber poate aduce un sentiment mai mare de bunăstare și satisfacție în viață.
Cum faci că metoda manifestării să funcționeze și în cazul tău

Pentru studiu, participanții au fost întrebați dacă ar preferă să aibă un apartament scump și să ajungă repede la locul de muncă, sau un apartament mai puțin costisitor, dar care este mai departe de locul de muncă.

 
De asemenea, li s-a cerut să aleagă între absolvirea studiilor superioare, care să îi ajute în obținerea unui job bine plătit, dar cu ore multe de muncă, și absolvirea studiilor medii, care i-ar ajută să obțină un job cu un salariu mai mic, dar și cu ore mai puține petrecute la birou.
 
Citește continuarea pe andreearaicu.ro
31 Decembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod