O femeie și-a dat în judecată părinții pentru că este urâtă

Consideră că părinții ei sunt de vină pentru cele trei divorțuri prin care a trecut, așa că de ce să nu-i dea în judecată pentru asta?
O femeie de 44 de ani din California și-a dat în judecat părinții pentru că au făcut-o urâtă. Femeia îi acuză că sunt urâți și că i-au transmis ei această moștenire, lucru care i-a adus numai ghinion în viața sentimentală.

Annabelle Jefferson își consideră părinții vinovați de cele trei divorțuri prin care a trecut, urmate de stări de depresie și diverse tulburări generate de aspectul său fizic neplăcut. 

”Amândoi sunt atât de urâți încât ar fi foarte crud din partea ta să te gândești să mai faci copii.
Nu ar fi trebuit lăsați sub nicio formă să se reproducă. Ar trebui să existe programe guvernamentale pentru sterilizarea oamenilor urâți sau cel puțin să existe o lege prin care oamenii urâți să nu mai aibă voie să facă copii”
, afirmă femeia, citată de site-ul World News Daily Report.
 
Foto: Robert și Ruby Jefferson, părinții femeii 
 
Robert (82 de ani) și Ruby (76) Jefferson, părinții ei, s-au trezit peste noapte că sunt dați în judecată de propria lor fiica, pe motiv că  ar fi trebuit să li se interzică să facă copii pentru că sunt urâți amândoi. 

”Primul meu soț i-a spus judecătorului că simțea o stare de greață în fiecare dimineață când mă vedea și fugea adesea la toaletă ca să vomite”, își amintește femeia, fiind traumatizată de acest lucru. 

”Ultimul meu soț a fost orb, dar după ce a făcut o operație care i-a redat parțial vederea a divorțat de mine în următoarea săptămână”, a explicat femeia în instanță.

Ea s-a decis să înființeze o asociație pentru persoanele care au trecut prin probleme similare cu ale ei și ar dori să-și dea în judecată părinții ”urâți”.
17 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod