Microsoft și Intel deschid sezonul sărbătorilor de iarnă cu o expoziție de artă și tehnologie inedită

Microsoft și Intel au deschis oficial sezonul sărbătorilor de iarnă cu o expoziție de artă și tehnologie inedită. Evenimentul a reunit artiști, reprezentanți ai media și ai partenerilor Microsoft și Intel – companii producătoare de device-uri, retaileri și distribuitori.
Sase artiști s-au lăsat inspirați de noul sistem de operare, creându-și propria experiență Windows 8 prin fotografie, graphic design, arhitectură și design vestimentar, oferind perspectiva lor personală asupra tehnologiei și inovației.  

Cei prezenți au putut să testeze mai mult de 30 de device-uri Windows 8, Windows Phone 8 și Xbox 360 disponibile în România și cele peste 20 de aplicații românești deja disponibile în Windows Store. Fie că vorbim de notebook, Ultrabook™, tabletă, convertibil sau all-in-one, device-urile expuse de Acer, Asus, Dell, HP, Fujitsu, Lenovo, Sony, Samsung și Toshiba în showcase susțin experiența fără compromis a Windows 8, pregătit atât pentru lucru cât și în scop de entertainment.


Reprezentanții Microsoft și ai partenerilor au prezentat scenarii inedite prin care consumatorii pot utiliza capabilități cross-device pe Windows 8, Windows Phone 8 și pe Xbox 360, atunci când device-urile sunt conectate în cloud la servicii precum Skype sau SkyDrive.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod