Incredibila poveste de iubire dintre actorul Chris Pratt și fiica lui “Terminator”: Îi arunca ocheade în biserică

Actorul Chris Pratt a vorbit despre povestea de iubire dintre el și soția sa, Katherine Schwarzenegger, fiica lui Arnodl Schwarzenegger. El a povestit cum a început relația cu fiica lui “Terminator”: la biserică.
Chris a dezvăluit că, prima data, a întâlnit-o la biserică, spunând că el tocmai se afla într-o perioadă din viața lui când „se lupta și se simțea cu adevărat rupt”. 
 


Chris a povestit cum îi arunca priviri fiicei lui “Terminator”

 

În timp ce vorbea cu Drew Barrymore, la talk-show-ul ei tv, Pratt a spus că îi „arunca priviri” lui Katherine Schwarzenegger în timp ce aceasta se afla în primul rând la biserică. Iată cum s-a derulat povestea de iubire dintre cei doi.

Chris a măsturisit că el și Katherine Schwarzenegger, al cărei tată este actor și fost guvernator al Californiei, Arnold Schwarzenegger, se potrivesc ca niște piese de puzzle.

Pratt a mărturisit că soacrei lui, Maria Shriver, îi place să formeze cupluri, numindu-o „Matchmaker Maria”, și a glumit spunând că aceasta ar putea-o ajuta, în acest sens, și pe Barrymore.

„Ei bine, sunt singură de șapte ani, poate ar trebui să încerc ceva”, a spus Barrymore, adăugând că este pregătită pentru „ceva distractiv și ușor”.
 


Cum e să fii ginerele lui “Terminator”

 

Într-un interviu, Pratt a vorbit despre cum a fost să fie ginerele lui Schwarzenegger, cunoscut pentru filme precum „Terminator” și să fumezi trabucuri cu el. 

„Vreau să spun că nu există nimic mai bărbătesc decât Arnold Schwarzenegger să fumeze un trabuc”, a spus el la „The Tonight Show with Jimmy Fallon”.
„Și când îi aduci pe lume nepoata, el vine și îți aduce un trabuc și spune: „Hai să ieșim și să fumăm astea”, mărturisește Chris.

Deși Chris Pratt are astm, a decis să se răsfețe cu un trabuc, alături de celebrul său socru. „Și apoi m-am trezit a doua zi: infecție pulmonară masivă”, a spus el. 
 


Cum a evoluat relația lui Chris și Katherine

 

Pratt a anunțat logodna cuplului, în ianuarie 2019, împărtășind o fotografie care îi înfățișa pe el și Katherine îmbrățișându-se în timp ce își arăta uriașul inel de logodnă. „Dragă Katherine, atât de fericit sunt că ai spus Da! Sunt încântat să mă căsătoresc cu tine. Mândru că trăiesc cu îndrăzneală în credință alături de tine. Începem!", mărturisea atunci Chris, vedeta din “Gardienii Galaxiei”.
 


După o lună s-au mutat împreună

 
 
Cuplul s-a mutat împreună la o lună după ce s-au logodit, adică în februarie 2019.
Cu toate acestea, s-au confruntat cu un obstacol hilar. „Când trebuie să vezi dacă lucrurile tale se vor potrivi în noul loc, dar ai uitat ruleta acasă și nu ai cu ce să măsori”, a scris, atunci, Chris Pratt pe Instagram.
 


Nuntă intimă, în iunie 2019

 
 
Cuplul s-a căsătorit, în iunie 2019, în fața A „aproximativ 60 de invitați”, la San Ysidro Ranch, din Montecito, California. 
„Au ales să aibă o nuntă intima. Ei au simțit că nunta ar trebui să fie o petrecere pentru familie și prieteni”, a spus o sursă, pentru Us, la acea vreme. 


Pratt s-a căsătorit cu Katherine Schwarzenegger în 2019, iar, acum, cuplul are două fiice, Eloise și Lyla. 
Anterior, el a fost căsătorit cu actrița Anna Faris, cu care are un fiu, Jack. Cei doi au divorțat în 2018.
 


Katherine a știut, rapid, că el este alesul

 

Katherine Schwarzenegger și Chris Pratt formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Hollywood, iar acum, aceasta a dezvăluit că ”a știut imediat” că actorul este alesul ei.
În cadrul unei intervenții în cadrul ”The Drew Barrymore Show”, Katherine, în vârstă de 31 de ani, și-a amintit un moment din 2018, când mama ei, Maria Shriver, i l-a prezentat pe actorul de 41 de ani.
”Am știut imediat încotro se îndrepta relația noastră, am știut că el e cel mai bun.”, a mărturisit Katherine Schwarzenegger.
”Sunt foarte recunoscătoare pentru tot.
E cel mai bun soț și cel mai bun tată. Sunt recunoscătoare pentru ficare zi alături de el.”, a mai spus fiica cea mare a lui Arnold Schwarzenegger.

8 Aprilie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod