Imagini inedite din copilăria fiicei lui David Bowie

Fiica lui David Bowie, Lexi Jones, a postat pe Instagram imagini inedite din copilăria ei în care apare alături de celebrul ei tată.
Lexi împărtășește un videoclip retrospectiv în care ea apare dansând cu tatăl ei, alături de care a postat mesajul: „Forever Sunshine”, semn că îi păstrează vie amintirea.

Lexi Jones își amintește un moment dulce din copilăria ei, petrecut împreună cu regretatul ei tată, cântărețul David Bowie, care a murit de cancer la 69 de ani, în 2016.


Imaginile inedite din copilăria lui Lexi au fost postate pe Instagram

 
 
Alexandria „Lexi” Jones, în vârstă de 22 de ani, fiica legendei muzicii, David Bowie, a împărtășit cu internauții un videoclip în care dansează cu tatăl ei, în timp ce mama ei, Iman, îi filmează. 
„My forever sunshine”, a scris ea, pe Instagram, la postarea videoclipului. 
În filmare, o vedem pe Lexi micuță, o fetiță care dansează prin sufragerie cu tatăl ei. 

 

David Bowie a avut doi copii

 
 
Fiica celebrului rocker David Bowie, și a soției sale Iman, un fotomodel faimos, a venit pe lume în august 1992.
David și Iman au fost căsătoriți din 1992 până în 2016, când acesta a decedat, la vârsta de 69 de ani, ca urmare a unui cancer la ficat.
De asemenea, David este și tatăl lui Duncan Jones, în vârstă de 51 de ani, fiul pe care îl are cu fosta soție Angie Bowie.

 
Iman: “Încă mă simt căsătorită” 

 

Iman a dezvăluit, potrivit People, ce i-a spus lui Lexi când fiica ei a întrebat-o dacă se va mai recăsători vreodată: „Am spus „Nu, nu o voi face”. Încă mă simt căsătorită.
Cineva, acum câțiva ani, s-a referit la David numindu-l soțul meu răposat și i-am spus: „Nu, nu este soțul meu răposat. El este soțul meu. Îi simt, cu siguranță prezența, mai ales când privesc apusurile glorioase de la noi acasă, pentru că David iubea apusurile. Deci, în acest fel, el este mereu prezent. În memoria mea, în sufletul meu, iubirea mea trăiește".
 


Lexi, despre tatăl ei: “Mi-e dor de tine”

 
 
În ianuarie, Lexi a marcat șapte ani de la moartea tatălui ei, împărtășind cu internauții un videoclip, din copilăria ei, în care cântă la pian alături de tatăl său.
 
 
La postarea înregistrării video, Lexi a scris: "Azi, acum 7 ani.
Mi-e dor de tine."
 
Surse Foto: Instagram și Hepta 

8 Iunie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod