Florin Tudose va fi înmormântat joi

Trupul neînsufleţit al medicului psihiatru a fost depus, luni, la capela cimitirului Bellu, iar înmormântarea va avea loc joi, la Snagov, au declarat, pentru Mediafax, surse apropiate familiei.

Joi, funeraliile vor începe cu o slujbă, programată la ora 11.00, la capela de la Bellu.

Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), unde Tudose a fost şef al Clinicii de psihiatrie, a remis, luni, un comunicat în care îşi exprimă "profundul regret pentru dispariţia prematură şi neaşteptată a profesorului dr. Florin Tudose, un coleg şi un profesionist de o reală valoare, a cărui activitate a influenţat generaţii întregi de medici".

"Întreaga comunitate academică şi profesională va păstra vie amintirea unui cadru didactic experimentat, a unui medic dedicat profesiei şi a unui om jovial si prietenos.

Prin activitatea desfăşurată în cadrul Departamentului Psihiatrie de Legătura al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, primul serviciu de acest fel din România, a contribuit la dezvoltarea asistenţei medicale de specialitate. Regretăm trecerea în nefiinţă a profesorului Florin Tudose şi suntem alături de familia îndoliată", se mai spune în comunicatul semnat de managerul SUUB, prof. dr. Cătălin Cârstoiu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod