Cum arată și cu ce se ocupă cei trei copii ai lui Michael Jackson, la 14 ani de la moartea tatălui lor

Au trecut 14 ani de la moartea tragică a megastarului Michael Jackson și, în afara muzicii sale, el a lăsat în urmă și pe cei trei copii ai săi: Prince, Paris și Bigi (cunoscut anterior ca Blanket). Iată cum arată acum copiii săi și cu ce se ocupă aceștia.
Timpul parcă a zburat, iar cei trei copii ai lui Michael Jackson au crescut. Mulți fani ai regretatului artist sunt, probabil, curioși să afle cum arată acum copiii mega-starului.
 


Iată cum arată acum și cu ce se ocupă cei trei copii ai mega-starului

 

Cei trei copii ai lui Michael Jackson au moștenit multe dintre talentele tatălui lor, precum și natura sa filantropică, fiind mari susținători ai schimbării, în diverse cauze sociale și de mediu. Iată cum arată acum și cu ce se ocupă cei trei copii ai mega-starului.

Prince, Paris și Bigi au făcut pași pentru a-și câștiga propriile succese individuale și pentru a avea un impact pozitiv asupra lumii. Deși frații sunt unici, în felul lor, ei păstrează totuși o relație strânsă între ei, care cu siguranță l-ar face mândru pe tatăl lor.


Prince iubește motocicletele
 


Un lucru care îl pasionează pe Prince sunt motocicletele, ceea ce este destul de evident, dacă vă uitați pe pagina lui de Instagram. În 2018, Prince a creat un canal YouTube dedicat în întregime aventurilor sale pe motocicletă, unde internauții i-au putut viziona o parte dintre călătorii. Într-un videoclip, a împărtășit o plimbare frumoasă, prin peisajul Californian, de la Solvang la LA. Prince este atât de pasionat este de motocicletă încât a mers cu ea și la ceremonia de absolvire a colegiului.

Într-un interviu acordat revistei Us, Prince a dezvăluit cum a început pasiunea lui pentru motociclete. "Întotdeauna am crezut că este ca un drog, încă din prima zi, întotdeauna mi-am dorit o motocicletă. Cred că emoțiile pe care le generează mersul pe motocicletă m-au atras la ea."

Deși Prince merge, de obicei singur,  cu motocicleta, el lasă, uneori, câțiva oameni speciali să-l însoțească în plimbările sale, inclusiv pe prietena sa Molly și pe sora lui Paris, așa cum se vede și pe pagina sa de Instagram. 


Prince și-a luat diploma de licență

 

În 2019, Prince a absolvit cu laude la Universitatea Loyola Marymount, cu o diplomă în administrarea afacerilor.
Familia este cea care i-a dat motivația de a termina facultatea, chiar și atunci când era aproape de a-și abandona studiile. 
Prince s-a asigurat, de asemenea, că-l include pe răposatul său tată la absolvire, adăugând unul dintre citatele tatălui său pe evantai, potrivit People. El a scris: „Într-o lume plină de ură, trebuie să îndrăznim să sperăm. Într-o lume plină de furie, trebuie să îndrăznim să ne mângâiem. Într-o lume plină de disperare, trebuie să îndrăznim încă să visăm. Și într-o lume. plini de neîncredere, încă trebuie să îndrăznim să credem.”


Prince organizează anual o strângere de fonduri, cu scop caritabil, în onoarea tatălui său

 

În fiecare an, Prince și familia Jackson organizează un eveniment caritabil, de Halloween, numit „Thriller Nights”, care are o tematică după videoclipul „Thriller” al lui Michael Jackson. Toate încasările sunt direcționate către organizațiile caritabile non-profit ale familiei, care includ Heal Los Angeles Foundation și Dee Dee Jackson Foundation (conform Fox News). Prince este dedicat în special celui dintâi. „Această fundație este foarte importantă, deoarece vine dintr-o inspirație pentru verii mei care doresc să ajute copiii ce au trecut printr-o pierdere gravă sau semnificativă în viața lor”, a spus el, potrivit Yahoo! News

 

Prince este într-o relație de lungă durată

 
 
Potrivit In Touch Weekly, Prince are o relație serioasă, de aproape șase ani, cu iubita sa Molly Schirmang. Cei doi s-au cunoscut la facultate, la Loyola, și de atunci sunt de nedespărțit. Deși cuplul este disrect și nu se expune excesiv, uneori, Prince și Molly pot fi văzuți participând la evenimente împreună. De asemenea, Prince postează ocazional fotografii cu Molly pe Instagramul său.

În martie 2022, când au aniversat cinci ani de relație, Prince a făcut o postare drăguță pe Instagram: "5 ani împreună.
O mulțime de călătorii, kilometri, zâmbete, mese, deserturi și tot felul de aventuri între ele. Te iubesc babs".

Într-un interviu acordat Revistei People, el a împărtășit secretul modului în care își mențin relația: „Cred că în toate există un echilibru important. Cred că sunt într-un anumit fel și ea este foarte - nu vreau să spun contrariul - dar complementară, într-un fel în care ne echilibrăm reciproc. Sunt mai agresiv, ea este puțin mai blândă”.
 


Nu există “Sunt fratele mai mare”

 
 
Într-un interviu pentru Good Morning Britain, Prince a împărtășit relația strânsă pe care o are cu frații săi. „În acest moment al vieții noastre, nu prea se simte că există acea ierarhie de „Sunt fratele mai mare”. Mai mult, suntem cu toții frați și suntem, într-un fel, toți la același nivel, la care sora mea are punctele ei forte, iar fratele meu are punctele lui forte și unde eu nu sunt la fel de puternic în anumite domenii, ei compensează, în felul ăsta.”
 



Paris: “Nu sunt bisexuală. Iubesc oamenii pentru oameni”

 

Într-o postare pe Instagram, Paris a declarat că a fost întotdeauna deschisă cu privire la orientarea ei sexuală și că a fost, de fapt surprinsă când acest lucru a devenit subiect de știri, în 2018. Pentru Good Morning America, Paris a declarat: „Am ieșit când aveam 14 ani și am făcut precizări. M-am referit la comunitate, folosind termene precum „colegii mei LGBTQ+” pe scenă. Am vorbit despre faptul că am fost îndrăgostită de fete când aveam opt ani, în articolul meu despre Rolling Stone. Sunt, în mediul online, imagini cu mine sărutând fete. De ce spun oamenii, tocmai acum, că asta este o știre? Și eu nu sunt „bisexuală. Iubesc oamenii pentru oameni. Nu mă etichetez, așa că te rog să nu mă etichetezi. Mulțumesc!”


Paris face muzică

 
 
În 2020, Paris și-a început cariera muzicală, alături de iubitul ei de atunci, Gabriel Glenn, într-o trupă numită The Sunflowers.
Mai târziu, în acela;i an, Paris și Glenn s-au despărțit, ceea ce a determinat-o să înceapă o carieră solo. Albumul ei de debut a fost intitulat „Wilted” și conținea cântece precum „Collide”, „Let Down” și „Eyelids”.

Într-un videoclip Instagram încărcat în ianuarie 2023, Paris și-a împărtășit propriul cover acustic al piesei „Lazy Eye”, făcută celebră de trupa Silversun Pickups. Alături de postare, Paris și-a împărtășit entuziasmul de a face un turneu cu trupa și a spus că melodia a rezumat perfect sentimentele ei despre asta. Cele mai recente lansări oficiale ale lui Paris includ EP-ul ei intitulat „The Lost EP” și single-urile „Lighthouse” și „Just You”, care au fost lansate în 2022.
 
 

Paris, model și actriță

 


În 2017, Paris a semnat un contract de modeling cu IMG Models, o agenție de modele de elită a cărei listă a prezentat modele cunoscute precum Gisele Bündchen, Karlie Kloss, Hailey Baldwin și Gigi și Bella Hadid, potrivit USA Today. Paris a apărut, de asemenea, și pe coperțile revistelor Rolling Stone, Vogue Brasil, Vogue Australia, Vogue Hongkong și Teen Vogue. Ea a reprezentat, de asemenea, mărci de modă și frumusețe renumite, precum Kat Von D Beauty și SKIMS (care a fost co-fondată de Kim Kardashian).

 
În ceea ce privește cariera de actriță a lui Paris, aceasta a început în 2017, când a apărut ca personajul Rachel Wells în patru episoade din serialul TV „Star”. Unele dintre rolurile ei mai importante includ apariții în „Scream: Resurrection” și emisiuni TV precum „American Horror Stories” și comedia pentru adolescenți a lui Hulu „Sex Appeal”. 
 

Lui Bigi îi pasă de schimbările climatice

 


Bigi (care obișnuia să fie numit Blanket) pare să vrea să-și păstreze viața personală foarte privată, rămânând, de obicei, departe de lumina reflectoarelor.
Cu toate acestea, în 2021, a făcut un lucru rar: a dat un interviu pentru Good Morning Britain, unde și-a declarat dorința de a crea mai multă conștientizare cu privire la schimbările climatice. 
 
 

Bigi și-a cumpărat prima casă în 2020

 

 
Potrivit Today, la scurt timp după ce a împlinit 18 ani, în 2020, Bigi și-a achiziționat prima sa casă, în Calabasas, California, pentru 2,62 milioane de dolari. Casa Calabasas se află într-o comunitate închisă, cu pază, și are șase dormitoare și șapte băi și jumătate. Bucătăria spațioasă are o insulă mare în centru, precum și un bar. Curtea din spate este dotată cu o terasă imensă, cu o zonă de grătar încorporată și o piscină imensă în pământ și jacuzzi. Unii dintre vecinii săi sunt Dr. Dre, John Travolta, Kendra Wilkinson și starul retras din NBA, Al Harrington. 

Între timp, ambii frați ai săi mai mari și-au cumpărat primele case în 2017. Paris a cumpărat o casă de două milioane de dolari, situată în Topanga Canyon, dar a vândut casa în 2022 pentru a cumpăra o casă în stil cabană, de 3,8 milioane de dolari, în Hollywood Hills, care a fost odată deținută de Rock Hudson.  Prince, pe de altă parte, și-a cumpărat prima casă pentru 2,2 milioane de dolari, în Rancho Palos Verdes, California. 
 
Foto: HEPTA, Instagram 

20 Martie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod