Cu noua ofertă Centrofarm, te bucuri de un „Plus de frumusețe, plus de energie” chiar și în zilele mohorâte de toamnă

Fie că vrei sau nu, toamna și-a intrat în drepturi, iar zilele mohorâte îți pot tăia cu ușurință pofta de viață și buna dispoziție. Cu noua ofertă Centrofarm (26 septembrie-9 octombrie), vei reuși să te bucuri de un plus de energie chiar și în zilele ploioase și răcoroase, pe care le poți transforma acum în momente pline de răsfăț și voie bună.

Un supliment alimentar potrivit pentru această perioadă, care îți stimulează imunitatea, este Maxi Life ulei de somon+vitamina E. Acesta reduce și nivelul de colesterol și riscul de ateroscleroză, reglând tensiunea arterială. La o cutie cu 30 de capsule achiziționată, vei primi una cadou.

În zilele ploioase de toamnă, momentele petrecute acasă pot fi foarte plăcute. Ai timp să te relaxezi cu o ședință de înfrumusețare completă. Acordă-i părului tău mai multă atenție și încearcă tratamentul special pentru păr Klorane sau Ducray.

Ambele game - tratament împotriva căderii părului, le poți cumpăra la o reducere de 25%.
Pentru îngrijirea tenului, Avene Cleanance Triacneal îți vine în ajutor. Aceste produse sunt destinate igienei și îngrijirii tenului gras, cu imperfecțiuni sau a celui cu tendință acneică, și pot fi achiziționate acum la prețuri reduse cu 25%. De asemenea, pentru hidratarea tenului, Bioderma Hydrabio este alegerea potrivită. Produsele din gamă le vei găsi acum la o reducere de 30%, la prețuri începând de la 42,90 lei.
 
În plus, lasă-te răsfățat de parfumurile cu arome inspirate din grădinile englezești – gama Yardley.
Acestea sunt acum cu 30% mai ieftine, doar 35 de lei. Dacă ești un fan al produselor Caudalie, atunci bucură-te de parfumul delicat Caudalie Divin. La achiziționarea lui, primești geanta My Divine Bag cadou.

Pentru îngrijire corporală, poți alege produsele Enliven. La prețuri începând de la doar 5,80 lei, acestea sunt potrivite pentru tine și întreaga familie. În plus, la unul dintre produsele aflate în ofertă și achiziționate, primești un produs Enliven cadou la alegere.

Pe lângă toate acestea, vei găsi la Centrofarm o reducere de 30% la: Prostenal Duo, care contribuie la funcționarea normală a prostatei, sprijinind funcția urinară și pe cea reproductivă, și la Walmark Coenzima Q 10, care îmbunătățește activitatea fizică și vitalitatea.

La un produs cumpărat, îl vei primi pe al doilea cadou dacă achiziționezi: Polipharma Orolipazym – adjuvant în procesul digestiv, Maxi Life Locomoflex, care are efect antiinflamator la nivelul articulațiilor și a intestinului gros sau Polipharma Varihem, care contribuie la îmbunătățirea circulației venoase deficitare.

În plus, măsoară-ți constant tensiunea, achiziționând un tensiometru Healthyline, care este acum cu 15% mai ieftin. De asemenea, menține colesterolul în limite normale cu Goldnutrition Clinical Red Yeast Rice, redus acum cu 50%. 

*Oferta este valabilã în perioada 26 septembrie-9 octombrie 2014 în limita stocului disponibil.

 



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod