Corina si Catalin Botezatu au rasfatat micutii dintr-un centru de plasament

In ajun de sarbatori pascale, Catalin Botezatu si Corina si-au dat intalnire la Plaza Romania cu copiii dintr-un centru de plasament din Capitala, care si-au manifestat dorinta de a-i cunoaste si a petrece o dupa amiaza cu ei.
In timp ce Corina a venit sa le cante, Catalin s-a implicat serios alaturi de organizatori ca cei mici sa primeasca daruri frumoase, el le-a adus ghiozdane Lamonza, le-a impartit dulciuri si jucarii.

I-au fost alaturi Iana Novac, Claudia Patrascanu si Paula Chirila care au venit cu copiii lor pentru a picta oua gigante, dar si Bianca Ionita care se pregateste sa devina mama curand. Dupa amiaza a fost una vesela.

"M-am simtit minunat, si as dori pe aceasta cale sa multumesc tuturor celor implicati in acest proiect, Plaza Romania, Lamonza, fetelor de la Sephora si celor de la Metropolitan Life ca au venit incarcati ca si mine, ca au rezonat cu acest eveniment imediat, fara sa fie rugati, dupa ce au vazut o simpla postare pe facebook, spre deosebire de unele persoane publice care cer onorarii ca sa participe.
Stiu ca de multe ori se spune ca nu e ok sa faci parada ca ajuti, dar, ca sa avem suportul cat mai multor parteneri, e important sa mediatizam, atunci ei au certitudinea si convingerea ca lucrurile sunt bine facute. Va invit pe toti cei care aveti o viata implinita sa va aplecati zilele astea privirile si spre cei care au lipsuri majore. Macar in ajun de sarbatori sa o facem daca in cursul anului ne pierdem in vietile si problemele noastre si uitam. Eu am plecat ieri multumim sufleteste ca am stat cu ei o dupa amaiaza intreaga, ca i-am vazut zambind, ca le-am pus rucsacelele in spate si ca ne-a, jucat impreuna.
Nici nu-si doreau mai mult!"
, a declarat Catalin Botezatu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod