Conferință de presă pentru lansarea proiectului „Dezvoltarea Economiei pentru o Sustenabilitate Socială”

Asociația HelpAutism alături de Fundația Mâna de Lucru, Liga Română pentru Sănătate Mintală, Asociația Națională de Interes Public și Asociația ProVita pentru Născuți și Nenăscuți are plăcerea de a vă invita miercuri, 28 ianuarie ora 10.00 la Hotel Hilton – English Bar, la conferința de presă pentru lansarea proiectului POSDRU 173/6.1/S/148961 Dezvoltarea Economiei pentru o Sustenabilitate Socială.
Proiectul Dezvoltarea Economiei pentru o Sustenabilitate Socială se aliniază Strategiei UE 2020. Aceasta stabilește că 75% din populația 20 – 64 de ani să aibă un loc de muncă, dar și reducerea cu cel puțin 20 de milioane a numărului de persoane care suferă, sau riscă să sufere, de pe urma sărăciei și a excluziunii sociale până în anul 2020.

În cadrul conferinței de presă vor fi prezenți reprezentanți ai celor 5 organizații implicate în implementarea proiectului în zonele alese.
Vor lua cuvântul Daniela Bololoi - Asociației Help Autism, Raluca Nica – Liga Română pentru Sănătate Mintală și Mihail Tănase – Asociația ProVita pentru Născuți și Nenăscuți. Aceștia vor explica etapele proiectului și beneficiile pe care DESS le va aduce grupului vulnerabil vizat.


Persoană de contact:
Ana Maria Marin – Responsabil informare, promovare
ana.marin@helpautism.ro
Tel: 0741.095.120.
Laura Lazar – Manager proiect
laura.lazar@helpautism.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod