Boala cruntă cu care luptă Martina Navratilova. Ea și soția sa au pus în așteptare planul de a adopta un copil

Vedeta „Real Housewives of Miami” Julia Lemigova a dezvăluit că soția ei, legenda tenisului mondial, Martina Navratilova, a primit un dublu diagnostic de cancer, fapt ce a pus „în așteptare” planurile cuplului de a adopta un copil.
În reality show-ul de succes Bravo, femeia în vârstă de 50 de ani a spus că adopția a fost pusă pe plan secundar, în timp ce soția ei, Martina, este supusă unui tratament pentru cancerul de gât în stadiul 1 și cancerul de sân.
 


Boala Marinei a pus adopția “în așteptare”

 
 
„Când adopți un copil, trebuie să fie vorba despre copil. Și în acest moment este totul despre Martina și, pentru ca ea să redevină sănătoasă, adopția o punem în așteptare”, a spus Lemigova gazdei reality show-ului, Andy Cohen.
 


“Luptăm cu două tipuri de cancer, ca și cum unul nu ar fi suficient”

 
 
Când a fost întrebată cât de departe au avansat cu procesul de adopție, Lemigova a spus că sunt aproape de finalizare.
„Ne gândeam că în orice moment agenția ne va suna și ne va da vestea fericită că vom avea un copil. În schimb, luptăm cu două tipuri de cancer, ca și cum unul nu ar fi suficient. Abia aștept ca Martina să se facă bine”, a explicat ea.
Fostul model rus a spus că a-și vedea soția, cu care s-a căsătorit în 2014, trecând printr-un tratament atât de dur, cum este cel pentru cancer, a fost foarte dificil, din punct de vedere „emoțional”.
„Chiar și momentele triste par să nu fie atât de importante”, a spus Lemigova.
 


Palmaresul sportiv al Navratilovei, greu de egalat

 

Starul de origine cehă Martina Navratilova a fost unul dintre cei mai dominanți jucători de tenis din anii 1970 și 80, câștigând, la simplu, 18 titluri de Grand Slam.
 
 
 
Ea a avut o rivalitate de lungă durată cu americanca Chris Evert, care a anunțat, recent, că nu i-a recidivat cancerul, după ce a fost diagnosticată cu cancer ovarian în noiembrie 2021.
Navratilova a câștigat 59 de titluri de Grand Slam, inclusiv 31 la dublu feminin și 10 la dublu mixt.


Martina anunță că ambele cancere sunt în stadii incipiente

 
 
Navratilova și-a anunțat cele două diagnostice de cancer în ianuarie, spunându-le fanilor că ambele au fost descoperite în stadii incipiente.
„Acest dublu diagnostic este serios, dar încă se poate rezolva și sper la un rezultat favorabil”, a declarat tenismena de pe Hall of Fame într-o declarație adresată Asociației de Tenis Femei: „Va fi greu, pentru o vreme, dar voi lupta cu tot ce am.”
Ea s-a retras inițial în 1994, după un record de 167 de titluri de simplu și 331 de săptămâni pe locul 1 în clasamentul WTA, dar a revenit pe teren de mai multe ori în 2000.
 
Navratilova a fost inclusă în Internațional Tenis Hall of Fame în 2000 și a lucrat ca analist TV în ultimii ani.
 

Cum s-au cunoscut Navratilova și Julia Lemigova 

 

 
Considerată prima casnică LGBTQIA+ care face parte din franciza „Real Housewives”, Julia Lemigova este nimeni alta decât soția jucătoarei profesioniste de tenis Martina Navratilova.

Iată cum a început povestea de iubire dintre una dintre cele mai mari jucătoare de tenis din toate timpurile și fosta Miss URSS, Julia Lemigova.
 

 
Martina a anunțat, în anii 80, că e bisexuală
 

În anii 1980, Martina a șocat întreaga lume când a anunțat că este bisexuală.
Legenda tenisului a fost întotdeauna foarte vocală despre sexualitatea ei și sprijinul pentru drepturile homosexualilor. Deși superstarul tenisului s-a bucurat de un succes extraordinar pe teren, același lucru nu s-a extins și în viața ei amoroasă până când a cunoscut-o pe regina frumuseții ruse Julia Lemigova. Martina a trebuit să se lupte cu doi dintre foștii ei iubiți în instanță când au început să-i revendice averea. Dar, după ce s-a luptat cu cancerul de sân, în 2010, și l-a învins, legenda tenisului a fost hotărâtă să-și trăiască viața la maximum și a găsit, într-un final, dragostea, în persoana Juliei.
 

 
Julia, fostă Miss URSS

 
 
Julia, care a fost încoronată Miss URSS în 1990, chiar înainte de prăbușirea Uniunii Sovietice, a avut și ea, când a intrat în relația cu Martina, un bagaj… amoros. De la pierderea tragică a fiului ei, Maximilian, în circumstanțe misterioase, până la uciderea iubitului ei/tatăl fiului ei, bancherul Edouard Stern, de către o prostituată, în timpul unei sesiuni de sclavie, Julia a avut și ea un trecut… stufos. Cu toate acestea, spre deosebire de Martina, Julia nu a fost conștientă de sexualitatea ei decât mult mai târziu în viața ei. Într-un interviu pentru DailyMail, ea a explicat: „Am crescut în Rusia și nu știam că există.
Nimeni nu a vorbit despre asta. Trebuie să fi avut 17 sau 18 ani – mă mutasem deja la Londra – înainte să știu ce sunt acelea relații între persoane de același sex.”

 
 
Prima întâlnire cu Martina

 
 
Julia și Martina s-au întâlnit pentru prima dată în 2000, la o cină pariziană. Julia a povestit: „Făceam modelling, locuiam la Paris și întâlneam mulți oameni minunați – oameni celebri, membri ai familiei regale, iar apoi mi-a  fost prezentată Martina. Nu sunt fan al tenisului, dar, desigur, știam cine era ea. Presupun că, la început, ne-am apropiat pentru că aveam în comun mediile noastre similare din Europa de Est. Îmi amintesc că ea era foarte amuzantă, iar noi pur și simplu râdem mult."


Ceea ce urma să devină un cuplu a început ca o amiciție
 
 

Julia și Martina s-au întâlnit din nou, opt ani mai târziu, la Paris. De data aceasta, Julia avea două fiice, din două relații anterioare. „Eram într-un restaurant și aveam în mână o tavă cu mâncare și m-am întors și am văzut-o pe Martina. Ne-am recunoscut și ea a venit și ni s-a alăturat. Mi-am prezentat copiii și am stat de vorbă. După aceea, m-am gândit: „Vreau să-o văd din nou pe această persoană. ”' Astfel, între cele două s-a legat o prietenie, iar Martina a petrecut mult timp, creând o legătură cu fiicele Juliei.
 
 
 
Cuplul s-a îndrăgostit curând și au fost împreună timp de peste șase ani și jumătate înainte de a ajunge la căsătorie, în decembrie 2014, la New York, după ce s-au căsătorit în timpul US Open.
Cuplul locuiește în prezent în Miami, împreună cu cele două fiice ale Juliei care, acum, au devenit ale lor. Potrivit biografiei Juliei, apărute pe Bravo, în ultimii ani, ea conduce o mică fermă și se bucură de liniștea de aici și viața de noapte din Miami.



 

19 Martie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod