Bărbatul care a bătut o turistă pe plajă cere scuze, dar susţine că a fost provocat

Agresorul a cerut scuze pe internet, dar pune incidentul pe seama victimei sale.

Daniel Nikos, pe numele său complet Daniel Emmanoil Chatzakis, a scris pe pagina sa de Facebook că îi cere scuze femeii pe care a lovit-o și a scuipat-o pentru că voia să își pună prosupul într-o zonă unde erau amplasate șezlonguri.

Bărbatul a ținut să le mulțumească susținătorilor lui şi chiar dacă și-a cerut scuze, a ținut să precizeze în mod repetat că a fost provocat de femeia de în vârstă de 56 de ani, Ioana Dumitrache.

"Încep prin a-mi cere scuze față de femeia respectivă, public.

Această gorilă țin să vă spun că are un suflet și o familie acasă. Am fost provocat, am încercat să îi explic, vorbindu-i frumos, dar nici aceasta nu a fost o doamnă. Mi-a înjurat ceea ce am mai de preț pe lumea aceasta și anume familia. Nu suntem nici interlopi, nici țigani jegoși... suntem oameni muncitori, ne câștigăm pâinea așa cum știm, nu cerșim, nu dăm în cap! Cât despre presă, nu am cuvinte! Un amalgam de minciuni! Îmi blamează numele și familia în necunoștință de cauză.
Unde a fost atunci când am reprezentat România în diverse țări?"
, a scris Daniel Nikos.

Acesta le-a mulţumit celor care i-au luat partea şi a scris că regretă incidentul: "Mulțumesc tuturor celor care mă susțin, ați fost și sunteți un sprijin puternic moral, fie că sunteți cei care mă cunosc sau nu. Din suflet vă spun că îmi pare rău pentru acest gen incontrolabi, dar am fost provocat."

Tânărul de 19 ani a fost amendat, marţi, de poliţiştii constănţeni, după ce a fost filmat în timp ce pălmuia o turistă pe o plajă din staţiunea Mamaia, pentru că femeia îşi aşezase prosopul în faţa şezlongului pe care acesta stătea, în cauză fiind deschis şi un dosar de cercetare penală in rem.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod