Arest la domicilii de lux. Prințul Paul și Truică suportă în puf rigorile legii!


Victor Ponta și Remus Truică, oamenii de nădejde ai lui Adrian Năstase   Foto 2012, Mediafax
Se poate spune că Remus Truică a fost pentru Adrian Năstase ce a fost Sebastian Ghiță pentru Victor Ponta. Același mod de lucru, o companie de servicii și multe contracte cu statul.
Prințul Paul de România e șarlatanul perfect. Fiul lui Carol Lambrino, urmașul Regelui Carol al II-lea din căsătoria cu Zizi Lambrino, a folosit la maximum calitatea de prinț, în 2012 fiind recunoscută de un tribunal din România.
Și ce-a făcut? A început să ceară despăgubiri și terenuri statului român. Pentru a se îmbogăți rapid, s-a aliat cu Remus Truică și Dan Andronic și a fost împropietărit în urma unor abuzuri cu Ferma Regală Snagov, o proprietate imobiliară a cărei valoare depășește 135 de milioane de euro. El primea 20 de procente din tot ce recupera grupul.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Maia pe 15 Dec 2015, 10:28
    Jigodii de judecatori!

    Pe doctorul Mencinicopschi sau pe Gica Popescu nu i-au mi arestat la domiciliu...insa ii tin in puf pe nesimtitiii astia..iar printul Paul se dadea si mare nobil..mare caracter....Halal nobil! Poate intr-o zi se va face dreptate si vor disparea in negura timpului si jigodiile astea de judecatori!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod