Andrei si Cojo ne trimit o veste de acasa

Cu totii am trait sau suntem pe cale sa traim un moment crucial, acela in care trebuie sa ne luam viata in propriile maini si sa ne trasam propriul drum. Mai mult decat atat, acest drum devine tare anevoios atunci cand parintii si cei care ar trebui sa ne fie alaturi nu ne inteleg deciziile sau aspiratiile si isi intorc privirea in alta parte.
Chiar despre acest moment de rascruce ne canta si Cojo alaturi de Andrei Vitan in cea mai recenta piesa a lor,  „O veste de acasa”. Vocile lui Andrei si Cojo se imbina perfect, ca de fiecare data, iar ritmul ademenitor inca de la primul acord si mesajul sincer si desprins din realitate contribuie la o piesa cu un mare potential de hit.

Dorinta apriga de independenta, exact asa cum ne spune si piesa, vine insa insotita de numeroase responsabilitati. Cojo ii sfatuieste pe tineri „sa aiba incredere in fortele proprii, sa nu isi piarda niciodata speranta, sa aiba in vedere intotdeauna scopurile lor in viata si sa respecte valorile insuflate de familie”, iar Andrei  adauga faptul ca trebuie sa „fie atenti si sa faca mereu alegerile corecte, chiar daca uneori pare a fi mai greu”.

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=wqRtfhE8FOU
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod