Alexandru Ciucu a fost desemnat furnizor al Casei Regale a României pentru încă trei ani! Designerul, ridicat la rangul de maestru!

Alexandru Ciucu a primit sâmbătă un nou titlu de furnizor al Casei Regale a României mulțumită serviciilor impecabile oferite începând cu anul 2010 și până în prezent. Designerul a fost ridicat la rangul de maestro ;I va asigura astfel vestimentatia membrilor familiei Regale pentru încă trei ani.

Alexandru Ciucu a participat la ceremonia specială, organizată la Palatul Elisabeta, unde ASR Principesa Margareta și ASR Principele Radu au felicitat reprezentanții companiilor ce vor oferi servicii Casei Regale în următorii trei ani.

“Majestatea Sa Regele Mihai al României, prin Alteța Sa Regala Principesa Moștenitoare Margareta, reînnoiește titlul de furnizor regal Maestrului Alexandru Ciucu pentur o perioadă de încă trei ani”, se arată în mesajul emis de Casa Regală.

De altfel, textul inscripționat pe diploma înmânată amintește calitatea produselor realizate de Alexandru Ciucu.

“Domnul Alexandru Ciucu primește calitatea de Furnizor al Casei Regale a României, pentru produse vestimentare bărbătești pe baza recomandării făcute Majestății Sale și Familiei Regale de către comitetul particular de experți și în temeiul livrării de produse către Casa Regală de mai bine de un an de zile”.

“Sunt încântat de această titulatură de Maestru, cu atât mai mult cu cât vine din partea Regelui. Nu știu facă oficial înseamnă altceva decât o recunoaștere a meritelor profesionale, însă pe plan emoțional înseamnă foarte mult pentru mine.Am retrăit aceleași emoții ca și atunci când am primit pentru prima dată titlul de furnizor.

Ceremonia s-a ținut într-un cadru idilic pe espalanada din fața Sălii Regilor de la Palatul Elisabeta. Toți cei invitați aveau un aer solemn și au respectat cu sfințenie algoritmul cutumelor regale”, declară designerul.

Alexandru Ciucu a realizat, în ultimii ani, vestimentații pentru toți membri Casei Regale, mai puțin pentru Majestatea Sa Regina Ana. MS Regele Mihai, ASR Principele Radu și ASR Prințul Nicolae au îmbrăcat creații Ciucu la evenimente private și oficiale, printre care cele două nunți regale din 2012 (Prințul William cu Kate Middleton și Prințul Albert de Monaco și Charlene Wittstock), precum și la Jubileul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

 

Casa Regală oferă calitatea de Furnizor al Casei Majestății Sale Regelui ca semn de recunoaștere și apreciere a calității deosebite a produselor sau a serviciilor oferite de o persoană sau de o companie comercială. Acordarea acestui titlu implică un înalt standard al produselor și al serviciilor, constanță, seriozitate și înalt profesionalism din partea companiei comerciale sau a persoanei furnizor.

Alexandru Ciucu deține Atelierul De Înaltă Croitorie Alexandru Ciucu și a lansat în ultimii ani colecții vestimentare masculine și, mai nou, faminine, apreciate atât în țară, cât și peste hotare, în special în Monaco, Principatul în care a avut până în prezent, două prezentări de modă, în premieră pentru un designer român.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod