Alertă MAE: Un român cu dublă cetăţenie, pe lista pasagerilor din avionul prăbuşit în Ucraina

Ministerul Afacerilor Externe anunţă că, potrivit informaţiilor de până la acest moment, pe lista pasagerilor avionului aparţinând companiei Malaysian Airlines care s-a prăbuşit în estul Ucrainei se află şi numele unui român cu dublă cetăţenie.

298de persoane au murit după prăbușirea avionului în apropiere de Donețk

UPDATE. Andrei Anghel şi Olga Ioppa sunt cei doi studenţi de la Universitatea de Medicină şi Farmacie Cluj care se aflau în avionul Malaysia Airlines doborât în Ucraina. Andrei avea dublă cetăţenie, română și canadiană, iar iubita lui era cetăţean străin.

Iubita românului, decedată și ea în accidentul aviatic, era cetăţean german, dar studia la UMF Cluj, împreună cu tânărul, student în anul II la aceeaşi facultate.

În avionul prăbușit se mai afla o studentă străină de la UMF Cluj.

Anca Buzoianu, decanul Facultăţii de Medicină, a spus despre cei doi studenți care au murit în această tragedie că erau cei mai buni studenţi şi de aceea urmau să reprezinte facultatea la congresul internaţional pe tema SIDA ce urma să aibă loc la Melbourne, în Australia.
Decanul Facultăţii de Medicină a UMF Cluj, Anca Buzoianu, a declarat, vineri, pentru agenția Mediafax că profesorii universităţii sunt "îngroziţi" de cele întâmplate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod